Γιώργος Παρτσαλάκης: Όλα δείχνουν ότι ο Γιώργος Παρτσαλάκης είναι πολύ καλύτερα στην υγεία του. Ο αγαπημένος ηθοποιός  έσπευσε να κάνει μια συγκινητική και χιουμοριστική ανάρτηση στον λογαριασμό του στο Instagram και να ενημερώσει τους φίλους και τους θαυμαστές του για την κατάσταση της υγείας του και για την περιπέτεια που πέρασε.

«Το ενδιαφέρον σας για την υγεία μου, με συγκίνησε πολύ. Σας ευχαριστώ μέσα από την ψυχή μου για τα θετικά μηνύματα που μου στείλατε, με βοήθησαν όσο δεν μπορείτε να φανταστείτε. Πράγματι υπήρξε ένα πρόβλημα με την καρδιά μου, αντιμετωπίστηκε με ένα stent και τώρα με μια προσοχή για ένα μήνα θα είμαι ξανά στις επάλξεις.

Θα είμαι ξανά μαζί σας γιατί αυτό έμαθα να κάνω είτε με το θέατρο είτε με την τηλεόραση εδώ και 45 χρόνια. Υ.Γ Και για να μη το βαρύνουμε πολύ πέστε ο Γιώργος άλλαξε δίσκο, πλατό, ρολεμάν! Και οι πιο δύσκολες στιγμές αν το καλοσκεφτείς, είναι αστείες».

Να θυμίσουμε ότι ο αγαπημένος ηθοποιός μεταφέρθηκε εκτάκτως το Μ. Σάββατο το βράδυ στο Τζάνειο νοσοκομείο και διαπιστώθηκε ότι πάσχει από οξύ στεφανιαίο σύνδρομο. Μέσα στις επόμενες μέρες υποβλήθηκε σε επέμβαση αγγειοπλαστικής.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις