Κριός

Ο επικοινωνιακός Ερμής θα κινείται στον 2ο οίκο σας του εισοδήματος από τις 27 Απριλίου έως τις 11 Μαΐου. Αυτό θα κάνει το διάστημα εύκολο για να μιλήσετε για πιθανά πρότζεκτ, που θα αποφέρουν χρήματα και συνεργασίες με φίλους και συναδέλφους. Επίσης, αφιερώστε χρόνο ερευνώντας νέους τρόπους για να θέσετε τις ικανότητές σας σε δράση ή να αυξήσετε την ελκυστικότητα του βιογραφικού σας!

Στις 30 Απριλίου, ο πληροφοριοδότης Ερμής θα κάνει σύνοδο με τον ανατρεπτικό Ουρανό στον 2ο οίκο σας των αξιών και της περιουσίας. Η συγκυρία θα λειτουργήσει ως «ηλεκτροσόκ» για τη δημιουργικότητα και την έμπνευσή σας. Και αυτό θα σας ενισχύσει επίσης στο να αυξήσετε την ροή των οικονομικών σας. Στις 3 Μαΐου η συναισθηματική Σελήνη στον 6ο οίκο σας της ρουτίνας, σχηματίζει αρμονικό τρίγωνο με τον τυχερό Δία στον 10ο οίκο σας της καριέρας. Τώρα θα είναι πιο εύκολο να αυξήσετε την αποτελεσματικότητά σας στη δουλειά!

Ταύρος
Ο πληροφοριοδότης Ερμής θα βρίσκεται στο ζώδιό σας, από τις 27 Απριλίου έως τις 11 Μαΐου! Τώρα θα έχετε περισσότερη ενέργεια και κίνητρο… Όχι μόνο για να γνωστοποιήσετε τους μεγάλους σας στόχους αλλά και για να διερευνήσετε τρόπους να τους επιτύχετε. Αλλά στις 28 Απριλίου, ο Ερμής σχηματίζει ένα τεταμένο τετράγωνο με τον Κρόνο από τον 10ο οίκο σας της καριέρας. Η όψη απαιτεί να προλάβετε μια προθεσμία. Το να παραμείνετε προσηλωμένοι, θα είναι απαραίτητο για να φτάσετε στη γραμμή τερματισμού!

Στη συνέχεια, ο επικοινωνιακός Ερμής κάνει σύνοδο με τον ανατρεπτικό Ουρανό στο ζώδιό σας στις 30 Απριλίου. Αυτή θα ενδυναμώσει και θα βοηθήσει τις καλλιτεχνικές σας παρορμήσεις. Ίσως νιώσετε υποχρεωμένοι να προωθήσετε ένα δημιουργικό πρότζεκτ ξαφνικά… Είτε να κάνετε μια δημιουργική συζήτηση με έναν ανώτερο, που σας οδηγεί σε μια πολλά υποσχόμενη ευκαιρία!

Δίδυμοι

Ο επικοινωνιακός Ερμής θα κινείται στον 12ο οίκο σας της πνευματικότητας από τις 27 Απριλίου έως τις 11 Μαΐου! Τώρα μπορείτε να διεκδικήσετε περισσότερο χρόνο για τον εαυτό σας: Να σκεφτείτε τις επιθυμίες και τα εσωτερικά σας κίνητρα, για να μειώσετε λίγο αυτό τον τρελό ρυθμό στη ζωή σας. Όσο κι αν αυτό απέχει από την ιδιοσυγκρασία σας, θεωρήστε ότι είναι χρόνος αναζωογόνησης, πριν γυρίσετε στο πολυάσχολο πρόγραμμά σας!

Στις 29 Απριλίου, η συναισθηματική Σελήνη θα είναι στον 2ο οίκο σας του εισοδήματος. Θα σχηματίσει ένα τρίγωνο αρμονίας με τον ονειρικό Ποσειδώνα από τον 10ο οίκο σας της καριέρας, γεμίζοντας τη φαντασία σας. Όσο περισσότερο αξιοποιήσετε τη βαθύτερη έμπνευσή σας σε ένα σχέδιο, τόσο περισσότερο χειροκρότημα και αναγνώριση θα λάβετε από συναδέλφους και ανωτέρους σας!

Καρκίνος

Οι προσπάθειες συνεργασίας με φίλους ή με μέλη της κοινότητας τονίζονται: Ο επικοινωνιακός Ερμής θα κινείται στον 11ο οίκο σας της δικτύωσης, από τις 27 Απριλίου έως τις 11 Μαΐου. Εάν θέλετε να ανταποδώσετε, ενταχθείτε σε μια εθελοντική προσπάθεια ή βοηθήστε τη γειτονιά για ένα τοπικό θέμα. Αυτή είναι μια εξαιρετική στιγμή για να το κάνετε!

Στη συνέχεια, το μυαλό σας περιπλανάται σε φαντασιώσεις ταξιδιών ή άλλες δράσεις που διευρύνουν τους ορίζοντές σας. Στις 29 Απριλίου, η συναισθηματική Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιό σας. Θα σχηματίσει αρμονικό τρίγωνο με τον νεφελώδη Ποσειδώνα, που βρίσκεται στον 9ο οίκο σας της περιπέτειας. Θα βλέπετε ιδανικά τα σχέδια για το μέλλον, σε σχέση με την αγάπη και την επαγγελματική σας ζωή. Αφήστε τον εαυτό σας να παρασυρθεί… Και όταν επιστρέψετε στον παρόν, σκεφτείτε πώς μπορείτε να βάλετε λίγη μαγεία στην καθημερινότητά σας!

Λέων

Ανυπομονείτε να κάνετε μια εντυπωσιακή παρουσίαση ή έχετε σημαντικές συναντήσεις με ανωτέρους σας; Ο επικοινωνιακός Ερμής θα κινείται στον 10ο οίκο σας της καριέρας, από τις 27 Απριλίου έως τις 11 Μαΐου. Γενικά, σας είναι εύκολο να ηγηθείτε σε έναν χώρο ή να κάνετε γρήγορα συναντήσεις με συναδέλφους. Αλλά στη διάρκεια αυτής της περιόδου, θα έχετε ακόμα περισσότερη δόση μαγείας. Επωφεληθείτε από αυτή και μοιραστείτε τις ιδέες και τα σχέδια που σας παθιάζουν!

Στις 29 Απριλίου, η διαισθητική Σελήνη και ο νεφελώδης Ποσειδώνας κάνουν σύνοδο στον 8ο οίκο σας των δεσμών και της σεξουαλικής οικειότητας. Τώρα μπορεί να παρασυρθείτε σε μια ατμοσφαιρική, ονειρική στιγμή με έναν εραστή. Είναι σίγουρο ότι είστε ερωτευμένοι – και ίσως είναι αυτό που χρειάζεστε πραγματικά για να αισθανθείτε στο επίκεντρο!

Παρθένος

Πέρα από το να εστιάζετε στις καθημερινές λεπτομέρειες που καταναλώνουν την προσοχή σας, θέλετε να ανοίξετε το παράθυρο και να σκεφτείτε περισσότερα! Ο επικοινωνιακός Ερμής που σας κυβερνά, θα κινείται στον 9ο οίκο σας της ανώτερης εκπαίδευσης από 27 Απριλίου έως 11 Μαΐου. Τώρα μπορείτε να ασχοληθείτε με την έρευνα, για να επιστρέψετε στο σχολείο ή να ταξιδέψετε στο εγγύς μέλλον. Αξιοποιήστε τις πολλές δυνατότητες, για τις οποίες θέτει τις βάσεις αυτή η ενέργεια!

Και στις 2 Μαΐου η συναισθηματική Σελήνη θα βρίσκεται στο ζώδιό σας. Θα σχηματίσει αρμονικά τρίγωνα με τον Ερμή, τον κυρίαρχο Κρόνο και τον γεμάτο αυτοπεποίθηση Ήλιο: Όλοι οι πλανήτες βρίσκονται τώρα στον 9ο οίκο σας της περιπέτειας! Αυτό θα ενισχύσει την αυτοπεποίθηση και την ζωτικότητά σας, ώστε να νιώσετε πιο αισιόδοξοι για όσα πρόκειται να έρθουν!