Ζώδια προβλέψεις σήμερα: Η Λίτσα Πατέρα αναφέρθηκε σε μια δύσκολη εβδομάδα, η οποία θα φέρει αρκετές αλλαγές και χρειάζεται μεγάλη προσοχή στα οικονομικά για όλα τα ζώδια, από την άλλη ο Ουρανός και ανάδρομος Πλούτωνας θα φέρουν καλά νέα για τον κορονοϊό.

«Σήμερα έχω να πω πάρα πολλά και πολύ ωραία και κάποια δύσκολα. Αυτή η εβδομάδα θα έχει πολλά λόγια, πολλές ίντριγκες, κάποια δύσκολα πράγματα που θα έρθουν στον αέρα από τον λόγο. Θα έχει ένταση αυτή η εβδομάδα.

Ο Πλούτωνας είναι αυτός που ευθύνεται όλο αυτό το διάστημα για τη θνησιμότητα. Όμως, από προχθές έχει γίνει ανάδρομος που δείχνει μια πνευματική δύναμη και μια αναζωογόνηση. Έτσι, λοιπόν, σε επίπεδο υγείας φαίνεται να αναγεννά τα κύτταρά μας και μέχρι τις 4 Οκτωβρίου θα είμαστε πιο δυνατοί για να αντιμετωπίσουμε τον ιό.

Στις 4 Μάη είναι μια απατηλή μέρα που σημαίνει ότι μπορεί να γίνουν κάποια λάθη ή συμφωνίες να σπάσουν. Να δείξουμε πολύ προσοχή. Από εκεί και πέρα τα πράγματα θα είναι πολύ καλά», ανέφερε χαρακτηριστικά η Λίτσα Πατέρα.

 

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις