Άννα Βίσση ηλικία: H Άννα Βίσση είναι η απόλυτη ελληνίδα σταρ για πάνω από 30 χρόνια. Ήταν παντρεμένη με τον Νίκο Καρβέλα και έχει μια κόρη τη Σοφία Καρβέλα και δυο εγγόνια τον Νίκο και Νέστορα, που μάλιστα τους έχει τεράστια αδυναμία και όποτε έχει τη δυνατότητα ταξιδεύει στην Αμερική, για να βρίσκεται συνεχώς μαζί τους.

Και εδώ είναι που το πράγμα γίνεται παράξενο. Γιατί θα αναρωτιέται κανείς βλέποντας την, πώς είναι δυνατόν αυτή η γυναίκα να έχει πίσω της μια καριέρα τόσων πολλών ετών να είναι γιαγιά  και να φαίνεται απίστευτα νέα.

Και όμως η  Άννα Βίσση που διατηρεί αυτό το νεανικό στιλ, το άψογο κορμί και αυτή την επιδερμίδα έγινε τον προηγούμενο Δεκέμβρη 62 ετών. Και είναι ακόμα ακούραστη, αγέραστη και αέναη. Βγάζει τραγούδια, είναι πάντα στο κλίμα της εποχής και πειραματίζεται όπως πάντα ακόμα και σήμερα.

Η ίδια είχε μιλήσει για το θέμα της ηλικίας της στο περιοδικό «Εγώ» και τον Πάνο Γιαννακόπουλο το 2015 δηλώνοντας:

«Μεγάλη σημασία το μέσα σου. Η επιθυμία. Όλες θέλουμε. Είναι κάτι που απαιτεί κόπο. Εγώ πάντα βαριόμουν να στρογγυλοκάθομαι, να πίνω φραπέ και να κουτσομπολεύω. Με ενδιέφερε να γυμναστώ, να διαβάσω και να εφαρμόσω πάνω μου κάτι που θα με κάνει αξιοθαύμαστη. Όχι για τα μάτια του κάθε άντρα. Δεν το κάνω για να με ερωτευτούν. Το κάνω για να γουστάρω τον εαυτό μου και ας είμαι και… ερωτεύσιμη. Δεν με απασχολεί τώρα. Κρύβει, όμως, φόβο για μετά. Είμαι 57 χρονών (σήμερα 62). Έχω φροντίσει να μην το δείχνω. Είμαι κόντρα στην ηλικία μου. Αισθάνομαι πολύ πιο μικρή. Δεν κάνω και καταχρήσεις».

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις