Ανδρέας Μικρούτσικος: Τα χαμόγελα επέστρεψαν και πάλι στο πρόσωπο του Ανδρέα Μικρούτσικου, ο οποίος πέρασε πρόσφατα δύσκολες στιγμές με την περιπέτεια της υγείας του, αλλά και τον θάνατο του αδερφού του, Θάνου. Ο αγαπημένος παρουσιαστής είναι και πάλι ερωτευμένος όπως αποκάλυψε πριν λίγες μέρες η Σοφία Βόσσου, και μάλιστα συζεί με τη νέα του σύντροφο στο σπίτι του στην Κηφισιά.

Στο σημερινό φύλλο της Espresso, η Βόσσου αποκαλύπτει πως η γυναίκα που έκλεψε την καρδιά του παρουσιαστή είναι η Έλενα Μαστραγγελλή.

Όπως γράφει η εφημερίδα, η Έλενα Μαστραγγελλή ήταν εκείνη που ειδοποίησε το ΕΚΑΒ, στις αρχές Ιανουαρίου, για να μεταφερθεί ο Ανδρέας Μικρούτσικος στο Ιπποκράτειο με πνευμονικό οίδημα και καρδιοαναπνευστική ανεπάρκεια. Αυτό που τους έφερε κοντά είναι η αγάπη τους για την Μήλο και πλέον το ερωτευμένο ζευγάρι ακολουθεί κοινή πορεία ζωής.

Με καταγωγή από το Μεσολόγγι και σπουδές ιχθυολογίας, η Έλενα Μαστραγγελλή γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Αιγάλεω και έχει μια κόρη. Σήμερα, όπως αναφέρει η ίδια στα προσωπικά της social media, εργάζεται σε γνωστή εταιρεία μεταφορών στα δυτικά προάστια.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις