Ζώδια: Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Ποσειδώνα θα επηρεάσει θετικά από τα ζώδια του Σταθερού Σταυρού τους Ταύρους και τους Σκορπιούς, ενώ από τα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού τους Παρθένους και τους Ιχθύες του 2ου δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα.

ΚΡΙΟΣ

Ιδιαίτερα δραστήριοι είστε αυτές τις ημέρες εσείς οι Κριοί, καθώς αυτές τις ημέρες οι συζητήσεις που έχετε σχετικά με τα νέα οικονομικά ανοίγματα διαδέχονται η μια την άλλη. Αυτή τη φορά όμως θα τους εκπλήξετε, αφού οι αποφάσεις που θα πάρετε σχετικά με μια νέα οικονομική συνεργασία θα είναι με βάση την διαίσθηση σας και όχι την κοινή λογική.

ΤΑΥΡΟΣ

Ήρθε η ώρα να βάλετε επιτέλους σε πρακτική εφαρμογή τις ιδέες σας. Και επειδή είναι πιθανό  κάποιες στιγμές να δειλιάσετε και να θέλετε να κάνετε πίσω, οι φίλοι σας θα είναι αυτοί που θα σας εμψυχώσουν να συνεχίσετε με θάρρος.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γεμάτοι όνειρα είστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Δίδυμοι. Τα όνειρά σας έχουν σχέση τόσο με το προσωπικό όσο και με το επαγγελματικό σας μέλλον. Για να μην μείνουν όμως μόνο όνειρα θα πρέπει σιγά σιγά να αρχίσετε να σχεδιάζετε και τα βήματα που πρέπει να κάνετε ώστε να υλοποιηθούν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με αισιοδοξία και χαρά ετοιμάζεστε να προχωρήσετε τα νέα επαγγελματικά σας σχέδια. Τα νέα σας πλάνα θα τα συζητήσετε με φίλους που εμπιστεύεστε και είστε σίγουροι ότι θα είναι δίπλα σας συνοδοιπόροι και θα στηρίζουν με όλες τους τις δυνάμεις τις προσπάθειες σας.

ΛΕΩΝ

Την ευκαιρία να αλλάξετε την γνώμη που έχουν οι άλλοι για εσάς, στο χώρο της εργασίας, θα έχετε  αυτές τις ημέρες εσείς οι Λέοντες. Και αυτό θα γίνει μόνο αν καταφέρετε να προβάλλετε σωστά τα προτερήματα και τις επιτυχίες σας και κρύψετε προσεχτικά τα ελαττώματά σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ενδιαφέρουσες συζητήσεις τόσο με φίλους όσο και με μελλοντικούς συνεργάτες θα έχετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Παρθένοι. Κατά τη διάρκεια τους κλείστε τα αυτιά σας στα όμορφα λόγια και σε ότι φαίνεται πολύ καλό για να είναι αληθινό και ακολουθήστε την διαίσθηση σας που άλλοτε θα σας προειδοποιεί και άλλοτε θα σας παροτρύνει.

ΖΥΓΟΣ

Η καθημερινότητα σας αρχίζει και πάλι να αποκτά έντονους ρυθμούς. Εσείς όμως νιώθετε σίγουροι για τον εαυτό σας και τις ικανότητες και είστε έτοιμοι να διεκδικήσετε αυτό που σας αξίζει στο χώρο της εργασίας σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Έτοιμοι να μπείτε δυναμικά μπροστά και να πετύχετε τους στόχους και τα όνειρα σας είστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Σκορπιοί. Η στάση σας θα αποτελέσει παράδειγμα για τους συνεργάτες σας, ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα δείξετε στον / στην ερωτικό σας σύντροφο την πιο ρομαντική και τρυφερή πλευρά του εαυτού σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Το μυαλό σας αυτές τις ημέρες δουλεύει ακατάπαυστα. Έτσι για άλλη μια φορά θα είστε εσείς που θα βρείτε εμπνευσμένες λύσεις στα προβλήματα που θα προκύψουν στο χώρο της δουλειάς και για άλλη μια φορά θα καταπλήξετε με την ευρηματικότητα σας τους συναδέλφους σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Έξυπνους και πρακτικούς τρόπους  για να εκφράσετε την δημιουργικότητα σας θα βρείτε αυτές τις ημέρες εσείς οι Αιγόκεροι. Αυτό σημαίνει ότι είστε πλέον έτοιμοι να υλοποιήσετε ένα φιλόδοξο σχέδιο σας, ενώ σε προσωπικό επίπεδο είναι πιθανό να πείτε ένα μικρό και αθώο ψεματάκι στον / στην ερωτικό σας σύντροφο για να μην τον /την στεναχωρήσετε και χαλάσετε την όμορφη και ρομαντική ατμόσφαιρα που υπάρχει μεταξύ σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σάρκα και οστά σε όνειρα και επιθυμίες που τόσο καιρό θέλατε και δεν τολμούσατε να κυνηγήσετε θα δώσετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Υδροχόοι. Η χαρά σας θα είναι ακόμα μεγαλύτερη αφού τα μέλη της οικογένειας σας θα είναι ιδιαίτερα υποστηρικτικά.

ΙΧΘΥΣ

Οι παρατηρήσεις σας και ο τρόπος που εκφράζεστε αυτή τη χρονική περίοδο είναι ιδιαίτερα εύστοχες. Αυτές τις ημέρες όμως, εάν δεν θέλετε να πληγώσετε τους φίλους και τους συναδέλφους σας, καλό θα ήτανε να στρογγυλοποιείτε  λιγάκι τα πράγματα.

Πηγή: oroskopos.tv

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις