Πριγκίπισσα ΝταϊάναΜετά την αποχώρηση του ζεύγους Μέγκαν Μαρκλ και Πρίγκιπα Χάρι από τη βασιλική οικογένεια, ένα νέο ντοκιμαντέρ για την πριγκίπισσα Νταϊάνα έρχεται να ταράξει το Παλάτι, που δεν λέει να ησυχάσει από τα απανωτά χτυπήματα.

Στο νέο αυτό ντοκιμαντέρ, που είναι πολύ πιθανό να προβληθεί από το Netflix δίνεται μια διαφορετική διάσταση στη ζωή και το χαρακτήρα της πριγκίπισσας Νταϊάνα.

Σε αυτό το ντοκιμαντέρ γίνονται πολλές αποκαλύψεις, κυρίως για το πόσο δυστυχισμένη ήταν με τον Κάρολο και η Νταϊάνα και μάλιστα ήταν τόσο θλιμμένη πολλές φορές κατά τη διάρκεια της ζωής της, που προσπάθησε να αυτοκτονήσει τέσσερις φορές.

Το ντοκιμαντέρ, που αποτελείται από τέσσερα μέρη και έχει τίτλο «Being Me: Diana», θα περιγράφει τις δυσκολίες με τις οποίες βρέθηκε αντιμέτωπη η Νταϊάνα, ενώ θα αποκαλύψει και τις μάχες για την ψυχική της υγεία και τις διατροφικές διαταραχές. Η Νταϊάνα εικάζεται ότι έπασχε από χρόνια κατάθλιψη, ενώ είναι πλέον γνωστό ότι ήταν βουλιμική.  Η ιστορία θα ξεκινήσει να ξετυλίγεται από την ταραγμένη παιδική ηλικία της Νταϊάνα μέχρι το δυστυχισμένο γάμο της με τον πρίγκιπα Κάρολο.

Η σειρά θα περιέχει επίσης συνομιλίες της το 1990-92 και συνεντεύξεις με κοντινά της άτομα, για να επικεντρωθεί στην εσωτερική αναταραχή της λίγο πριν εκείνη και ο Κάρολος χωρίσουν επίσημα.

Σύμφωνα με την εφημερίδα The Sun, το αμφιλεγόμενο ντοκιμαντέρ για την πριγκίπισσα Νταϊάνα, έχει αναλάβει η εταιρεία παραγωγής DSP. Δεν έχει ανατεθεί επίσημα από το Netflix, αλλά τα γυρίσματα έχουν ξεκινήσει και όλα θα κριθούν από το τελικό αποτέλεσμα. Το μόνο βέβαιο είναι ότι τόσο τα μέλη της βασιλικής οικογένειας, όπως και τα μέλη της οικογένειας Σπένσερ έχουν ήδη αρνηθεί να συμμετάσχουν σε αυτό. Ένα από τα ζητήματα που προκύπτουν είναι και το γεγονός ότι ο Χάρι ήδη συνεργάζεται με το Netflix, όπως και η σύζυγός του Μέγκαν Μαρκλ, ενώ και οι δύο βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις με το δίκτυο για μελλοντικά πρότζεκτ..

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις