Γιολάντα Διαμαντή: Πριν από χρόνια, η Ελένη Μενεγάκη και η Γιολάντα Διαμαντή συνεργάστηκαν στον Πρωινό καφέ. Σήμερα, πλέον, η  Ελένη είναι στον Alpha και έχει τέσσερα παιδιά και η Γιολάντα ζει μόνιμα στη Λευκάδα και έχει τρία παιδιά.

H Γιολάντα Διαμαντή μόλις συνδέθηκε μέσω skype με την Ελένη Μενεγάκη και την εκπομπή της δεν δίστασε να της κάνει και ένα παράπονο. «Ήρθες στην Λευκάδα με την οικογένειά σου και δεν ήρθες να με δεις, να κάτσουμε να φάμε…», είπε η Γιολάντα Διαμαντή και η Ελένη Μενεγάκη έμεινε άφωνη για δευτερόλεπτα, ενώ στη συνέχεια της είπε «Βρε Γιολάντα ξέρεις πώς είναι με τόσα παιδιά, την επόμενη φορά που θα κανονίσω να έρθω στη Λευκάδα θα έρθω να σε δω».

Να σημειωθεί ότι η Γιολάντα Διαμαντή συνομίλησε με την Ελένη Μενεγάκη και τον Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο τόσο για τη ζωή στη Λευκάδα όπου ζει και εργάζεται τα τελευταία χρόνια μαζί με τον αρχιτέκτονα σύζυγό της και τις τρεις τους κόρες. Ταυτόχρονα, θυμήθηκαν τα όσα ζούσαν στα τηλεοπτικά πλατό πριν από 25 χρόνια, με την παρουσιάστρια να μην μπορεί να κρύψει τη χαρά της.

Η Γιολάντα Διαμαντή έγινε γνωστή από την παρουσίαση εκπομπών τόσο στην τηλεόραση όσο και στο ραδιόφωνο. Εδώ και περίπου πέντε χρόνια έχει αποτραβηχτεί από την showbiz αλλά και από την Αθήνα, αφού ζει με την οικογένειά της μόνιμα στην πανέμορφη Λευκάδα. Η ίδια έχει δηλώσει σε συνέντευξή της το 2015: «Είμαι πλέον στην Λευκάδα! Ζω σε ένα υπέροχο σπίτι με κήπο, έχω τα σκυλιά μου, ζω στη φύση κι έχει αλλάξει η ζωή μου αλλά και των παιδιών μου. Έχουν ανθίσει εδώ! Δεν ήταν μια απόφαση που σκεφτήκαμε πολύ με τον άντρα μου για να την πάρουμε. Ήρθαμε στη Λευκάδα τον περασμένο Ιούνιο για διακοπές όπως κάθε καλοκαίρι και δεν φύγαμε ποτέ. Ένα απόγευμα καθόμουν με τον άντρα μου στον κήπο, μου πρότεινε να μην γυρίσουμε στην Αθήνα και απλά δέχτηκα».

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις