Βασιλική Μιλλούση: Tη Βασιλική Μιλλούση και τον Λευτέρη Πετρούνια υποδέχτηκε ο Νίκος Χατζηνικολάου , το βράδυ της Δευτέρας, στο «Ενώπιος Ενωπίω». Οι δύο «χρυσοί» αθλητές αναφέρθηκαν στην πρωτόγνωρη περίοδο της καραντίνας όπου έμειναν στο σπίτι μαζί με την κορούλα τους και η Βασιλική Μιλλούση εξoμολογήθηκε στον Νίκο Χατζηνικολάου, το πόσο καλός μπαμπάς είναι ο Λευτέρης Πετρούνιας.

«Είναι δυναμικός, είναι καλός μπαμπάς, κάνει τα πάντα, αλλάζει πάνες στο μωρό, το ταΐζει. Το μωρό λειτουργεί σαν συγκολλητική ουσία. Έχουμε μάθει να συνεργαζόμαστε περισσότερο, αν και εμείς σαν άνθρωποι έχουμε αντίθετες απόψεις και τσακωνόμαστε κάποιες φορές, όσον αφορά το παιδί όμως είναι ξεκάθαρα τα πράγματα και βγάζουμε μια απόφαση μαζί».

«Η καραντίνα, αυτές οι 53 ημέρες ήταν η καλύτερη περίοδος της ζωής μου, γιατί πέρασα χρόνο με τα δυο μου κορίτσια. Κάνω τα πάντα για το μωρό, μόνο το βράδυ δεν ξυπνάω γιατί δεν την ακούω» είπε με τη σειρά του ο Λευτέρης Πετρούνιας.

«Θεωρώ πως ακόμα και τον ίδιο τον εαυτό της, την ίδια την καριέρα της, τα έβαλε ένα βήμα πιο πέρα προκειμένου, όταν είδε ότι αρχίζει η δική μου καριέρα να δυναμώνει, να με στηρίξει περισσότερο»,  παραδέχτηκε ο Λευτέρης Πετρούνιας για την αγαπημένη του, Βασιλική Μιλλούση.

Δείτε όλη τη συνέντευξη του Λευτέρη Πετρούνια και της Βασιλικής Μιλλούση

 

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις