Ζώδια: Ο Ήλιος στον Ταύρο σχηματίζει τρίγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω αυξάνοντας ιδιαίτερα την αποφασιστικότητα στα ζώδια της Γης (Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως) και του Νερού (Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθύες). Σήμερα το ένστικτο μας είναι ισχυρό και μας βοηθά να βρούμε τρόπους για να καλύψουμε τις υλικές και συναισθηματικές ανάγκες μας.

Κριός
Με το τρίγωνο σήμερα Ήλιου – Πλούτωνα οι υποθέσεις σου διευκολύνονται και η αυτοπεποίθησή σου ανεβαίνει. Οι εξελίξεις στα εργασιακά ικανοποιούν όχι μόνο τον εγωισμό σου αλλά επιβραβεύουν και τους κόπους σου. Άκρως αισθησιακές οι στιγμές με τον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, έχεις κουραστεί από το ανούσιο φλερτ και αρχίζεις να αναζητάς κάτι που να σου εμπνέει ασφάλεια.

Ταύρος
Η επιτυχία στη διεκπεραίωση των υποθέσεών σου είναι δεδομένη, αρκεί να παραμείνεις προσγειωμένη και να αποφύγεις τον ενθουσιασμό. Δείξε διαλλακτικότητα στα εργασιακά σε στιγμές έντασης ή και αντιπαραθέσεων. Έκφρασε τις συναισθηματικές ανάγκες σου στον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, νέες κατακτήσεις προστίθενται στην ερωτική σου ατζέντα.

Δίδυμοι
Οι σημερινές συγκυρίες διευκολύνουν τις αποφάσεις, ενέργειες και κινήσεις σου. Μικρές καθυστερήσεις στα εργασιακά αντιμετώπισέ τες με ψυχραιμία. Η συναισθηματική γενναιοδωρία σου σε φέρνει πιο κοντά με τον ερωτικό σύντροφό σου αλλά και στα αγαπημένα σου πρόσωπα. Εσύ που είσαι μόνη, μην εξιδανικεύεις πρόσωπα που δεν πρέπει και μην ενθουσιάζεσαι.

Καρκίνος
Η μέρα φέρνει θετικές αλλαγές και λύσεις στα όποια προβλήματα και υποθέσεις σου. Συναντήσεις με φίλους και η ανταλλαγή απόψεων ανεβάζει την αυτοπεποίθησή σου. Απόφυγε λανθασμένες κινήσεις στα εργασιακά. Φρόντισε να είσαι ειλικρινής και δίκαιη απέναντι στον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, η κοινωνικότητά σου αρχίζει να αποκαθίσταται και να φέρνει νέους ανθρώπους στην καθημερινότητά σου.

Λέων
Εκφραστική, επικοινωνιακή και με ωραίες ιδέες ξεκινάς τη μέρα σου. Σήμερα άλλωστε θα πρέπει να δράσεις δυναμικά κυρίως στα επαγγελματικά σου, να πάρεις πρωτοβουλίες και να διεκπεραιώσεις δύσκολες υποθέσεις σου. Ερωτηματικά και παρελθοντικά λάθη φαίνεται να επιβαρύνουν λιγάκι την ατμόσφαιρα ανάμεσα σε σένα και τον ερωτικό σύντροφό σου. Βρες έναν τρόπο να δοθούν κάποιες εξηγήσεις, χωρίς όμως να βγούνε τα μαχαίρια. Εσύ που είσαι μόνη, έχεις διάθεση για φλερτ, νέες γνωριμίες και εμπειρίες. Πρόσεξε βέβαια και μην παρασύρεσαι από εχθρούς που παριστάνουν τους φίλους και σε επηρεάζουν αρνητικά.

Παρθένος
Καλή προμηνύεται η μέρα για σένα, αρκεί να προσέξεις λιγάκι και να ελέγξεις το άγχος και την ανυπομονησία σου. Τα θέλεις όλα εδώ και τώρα κι αυτό μόνο άγχος σε γεμίζει. Έχεις την τάση να βιάζεσαι είτε στα λόγια, είτε στις ενέργειες των εργασιακών σου υποχρεώσεων κι αυτό δεν είναι βοηθητικό για σένα. Η ανεβασμένη σου αυτοπεποίθηση απέναντι στον ερωτικό σύντροφό σου τον κάνει να νιώθει ανασφάλεια και ζήλια. Καλό είναι αυτό, αρκεί να γίνεται με μέτρο. Εσύ που παλεύεις με τα φαντάσματα του παρελθόντος και θεωρείς ότι είσαι μόνη, κάνε τα ξεκαθαρίσματά σου και μην βασανίζεσαι άδικα.

Ζυγός
Η μέρα σου χαρίζει ευκαιρίες να αντιμετωπίσεις θέματα που αφορούν στην οικογένεια και το σπίτι. Αρκεί να τολμήσεις να τα αντιμετωπίσεις, μιας και συνήθως ό,τι σχετίζεται με το συναίσθημα σε δυσκολεύει. Παρασκηνιακές ενέργειες και καταστάσεις στα εργασιακά χρειάζονται προσοχή ως προς τις κινήσεις, αλλά και προς τα λεγόμενά σου. Τρυφερή και γλυκιά η ατμόσφαιρα απόψε με τον ερωτικό σύντροφό σου. Απόλαυσέ τη και ξεκουράσου. Εσύ που είσαι μόνη, πέτα τη θλίψη από πάνω σου και προετοιμάσου για γνωριμίες οι οποίες υπόσχονται πολλά.

Σκορπιός
Η μέρα ξεκινά ευχάριστα για σένα, μιας και εμπεριέχει επιτυχίες, εξελίξεις, συναντήσεις με φίλους και νέα ερεθίσματα. Αν και σε περιμένουν πολλές εργασιακές υποχρεώσεις, έχεις βάλει ένα τέτοιο πρόγραμμα που καταφέρνεις να ανταπεξέλθεις άψογα. Πλησίασε ουσιαστικά τον αγαπημένο σου και πάρτε από κοινού αποφάσεις για το μέλλον της σχέσης σας. Επαναπροσέγγισε το άτομο που σε ενδιαφέρει και διεκδίκησέ το δυναμικά. Η περίοδος σε ευνοεί, αν επιδιώκεις ακόμα και μια επανασύνδεση.

Τοξότης
Η μέρα σου υπόσχεται και φέρνει πολλές ευκαιρίες, νέα επαγγελματικά ξεκινήματα, νέους ανθρώπους και ερεθίσματα και τέλος σε προβληματικές καταστάσεις. Βοηθητικά λειτουργεί το πλανητικό σκηνικό, αν θέλεις να διαπραγματευτείς κάτι καινούριο στα επαγγελματικά. Βέβαια συγκράτησε τον ενθουσιασμό σου και κινήσου σταθερά, βήμα – βήμα. Απόψε μπορείς να περάσεις όμορφα με τον αγαπημένο σου αρκεί να μειώσεις λιγάκι τον κυνισμό σου. Εσύ που περπατάς σε μοναχικά μονοπάτια βάλε τέλος στη θλίψη. Δεν μπορείς να φανταστείς τι προετοιμάζει το πλανητικό σκηνικό για σένα. Όλες οι αισθήσεις σου φαίνεται να παίρνουν φωτιά.

Αιγόκερως
Η επικοινωνία και ο διάλογος σήμερα θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στη διεκπεραίωση των υποθέσεών σου. Διαχειρίσου έξυπνα και διπλωματικά τις καταστάσεις που σε αφορούν και τα αποτελέσματα θα είναι παραπάνω από ευνοϊκά. Οι εργασιακές σου υποχρεώσεις περιορίζουν τον ελεύθερο χρόνο σου όμως βρίσκονται στην απόλυτη προτεραιότητα σου κι έτσι δεν φαίνεται να σε νοιάζει και πολύ. Η σχέση και το πάθος με τον ερωτικό σύντροφό σου αναζωπυρώνεται και μάλιστα χωρίς να χρειαστεί να καταβάλλεις καμία προσπάθεια. Ένας ερωτικός πειρασμός φαίνεται να φέρνει τα πάνω κάτω στη ζωή σου. Απόλαυσέ τον χωρίς να διακινδυνεύεις όμως τις συναισθηματικές ισορροπίες σου.

Υδροχόος
Η σημερινή μέρα σου δίνει τη δυνατότητα να διευρύνεις τους ορίζοντές σου, να οργανώσεις ταξίδια, να αυξήσεις τις γνώσεις και εμπειρίες σου και φυσικά να απολαύσεις και τον εαυτό σου. Εμπιστεύσου τη διαίσθησή σου που θα σε προφυλάξει από πολλές κακοτοπιές στα εργασιακά. Κάποιοι προσπαθούν να εκμεταλλευτούν τις ιδέες ή και τις ικανότητές σου, υποσχόμενοι πολλά. Πάρε τις αποφάσεις που καθορίζουν τη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου και σταμάτα να φοβάσαι σκιές και φαντάσματα. Εσύ που είσαι μόνη, να θυμάσαι πως η σχέση που περιμένεις εναγωνίως, θα έχει τις καλύτερες προοπτικές και βρίσκεται πολύ κοντά σου.

Ιχθύες
Η προσοχή σου σήμερα στρέφεται περισσότερο στις σχέσεις σου. Είτε αυτές αφορούν προσωπικές, φιλικές ή και συνεργασιακές. Μπορεί να χρειαστεί να καταβάλλεις περισσότερη προσπάθεια και να αφιερώσεις περισσότερο χρόνο στα εργασιακά και τις υποχρεώσεις τους. Απόφυγε τους πειρασμούς και μην δίνεις δικαιώματα στο σύντροφό σου. Για τι τίποτα να επιβαρύνεις και να χαλάς την ατμόσφαιρα μεταξύ σας είναι κρίμα. Εσύ που είσαι μόνη, διαθέτεις τόση γοητεία επάνω σου που μπορείς να κατακτήσεις τους πάντες.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις