Ζώδια: Ο Ήλιος σήμερα θα ανατείλει στις 06:13’ το πρωί και δύει στις 20:29’ το βραδάκι. Θα βρίσκεται στις 25 μοίρες και 43’ του Ταύρου και θα κάνει μια όψη τετραγώνου με τον πλανήτη Άρη που σήμερα βρίσκεται στις 2 μοίρες των Ιχθύων. Κάπου εκεί θα βγαίνουν πολλά ψυχολογικά πιέσεις και καταπιεσμένα συναισθήματα. Το εξάγωνο του με τον Ποσειδώνα από τις 20 μοίρες και 34 λεπτά, θα του δίνει φρούδες και ανυπόστατες προοπτικές, ενώ τα τρίγωνα που θα κάνει με το βαρύ πυροβολικό των Δία Πλούτωνα από τον Αιγόκερω και τον Κρόνο από τον Υδροχόο, τον εξαναγκάζουν να ξεχάσει τη βολή του και να κολυμπήσει στα βαθειά.

Σελήνη λοιπόν από τους Ιχθύς στις 13 μοίρες, ενοχλείτε από τον υπερκινητικό Ερμή που βρίσκεται στους Διδύμους στις 8 μοίρες και 44’ λεπτά αφού άλλο πνεύμα και άλλο δράση. Η σύνοδός της με τον Ποσειδώνα την κάνει πιο πνευματική με καλλιτεχνικές ευαισθησίες αλλά  την παρασύρει σε συναισθηματικές ψευδαισθήσεις.

-Ο Ερμής με Πλούτωνα και Χείρωνα σε όψεις εξαγώνων, δεν ξέρει τι να θυμηθεί και τι να προσέξει, αφού οι πληροφορίες που προσλαμβάνει είναι καταιγιστικές.  Ενώ πολλές του φέρνουν στη μνήμη πολλά παλιά κακώς κείμενα.

-Η Αφροδίτη από τους Διδύμους στις 21 μοίρες και 40’, ακούει πολλά κεράσια αλλά τα καταπίνει αμάσητα, αφού δεν μπορεί να διακρίνει εύκολα την αλήθεια από το ψέμα. Τα ροζ γυαλιά της τα φοράει ο Ποσειδώνας που κάνει μαζί της τετράγωνο από τις 20 μοίρες και 34 λεπτά των Ιχθύων.

-Ο Άρης από την 2η μοίρα  των Ιχθύων πάει να συναντήσει το πεπρωμένο του κάνοντας τρίγωνο με το Βόρειο Δεσμό που είναι πλέον στις 29 μοίρες και 41 λεπτά των Διδύμων.

-Συνεχίζεται ο χορός της συνόδου των ισχυρών που δεν έχουν σκοπό να αφήσουν τίποτα όρθιο απ ότι ξέραμε. Με τον Πλούτωνα από τις 25 μοίρες του Αιγόκερου να βγάζει στη φόρα σκάνδαλα και καλά κρυμμένα μυστικά, με τη βοήθεια του Δία, επίσης από ον Αιγόκερω στις 27 μοίρες και 14’ κι ένα Κρόνο που την είδε επαναστάτης πυροβολώντας το πόδι του από τη 2η μοίρα του Υδροχόου.

Ευνοούνται οι καλλιτέχνες ερασιτέχνες και μη και όσοι έχουν καλλιτεχνικές ανησυχίες, στο να προωθήσουν τα ταλέντα τους. Είναι Ιχθύς Παρθένοι Καρκίνοι και Ταύροι που έχουν γεννηθεί στις πρώτες μοίρες του 3ου δεκαημέρου και όσοι έχουν τον ωροσκόπο τους ή άλλους πλανήτες και σημεία στο γενέθλιο χάρτη τους.

Επαγγελματικές ευκαιρίες εξέλιξης αλλά και σε εύρεσης νέα εργασίας ευνοούνται οι Αιγόκεροι Καρκίνοι που θα έχουν προτάσεις και οι Λέοντες που θα δρομολογήσουν κάποιους στόχους που αφορούν την καριέρα τους και είναι γεννημένοι κοντά στην 27η και 28η μοίρα των παραπάνω ζωδίων. Φυσικά αφορά και όσους έχουν τον ωροσκόπο τους ή άλλους πλανήτες και σημεία στο γενέθλιο χάρτη τους.

Ας προσέξουν την αφηρημάδα τους Ιχθύς και Δίδυμοι της 1ης και της 20ης μοίρας και όσοι έχουν τον ωροσκόπο τους ή άλλους πλανήτες και σημεία στο γενέθλιο χάρτη τους. Από νευρικότητα και εκνευρισμό μπορεί να έχουν μικροατυχήματα. Φυσικά αφορά και όσους έχουν τον ωροσκόπο τους ή άλλους πλανήτες και σημεία στο γενέθλιο χάρτη τους.

Περισσότερο τυπικοί στις υποχρεώσεις τους κυρίως στο εργασιακό τους περιβάλλον χρειάζεται να φανούν Ιχθύς και Υδροχόοι του 3ου δεκαημέρου κυρίως και όσοι έχουν τον ωροσκόπο τους ή άλλους πλανήτες και σημεία στο γενέθλιο χάρτη τους.

Πηγή:oroskopostv

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις