Ζώδια:Ο Ήλιος σήμερα θα ανατείλει στις 06:12’ το πρωί και δύει στις 20:30 το βραδάκι. Θα βρίσκεται στις 26 μοίρες και 41’ του Ταύρου, σε όψη εξαγώνου με τη Σελήνη από τις 25 μοίρες των Ιχθύων, τετράγωνο με τον Άρη από τους Ιχθύς εξάγωνο με τον Ποσειδώνα επίσης από τους Ιχθύς και όψεις τριγώνων με Δία Πλούτωνα από τον Αιγόκερω και Κρόνο από τον Υδροχόο. Όλο αυτό το μείγμα φέρνει  φρούδες και ανυπόστατες προοπτικές, ενώ τα τρίγωνα που θα κάνει με το βαρύ πυροβολικό των Δία Πλούτωνα από τον Αιγόκερω και τον Κρόνο από τον Υδροχόο, τον εξαναγκάζουν να ξεχάσει τη βολή του και να κολυμπήσει στα βαθιά.

Κριός

Με την πρωτοβουλία ενός φιλικού σας προσώπου, θα έρθετε σε επαφή, με έναν άνθρωπο που από την πρώτη στιγμή θα σας διεγείρει το ερωτικό σας ενδιαφέρον. Ο έρωτας έρχεται να σας αιφνιδιάσει ευχάριστα και αν σας το επιτρέπει η ερωτική σας κατάσταση και είστε ελεύθεροι από άλλες δεσμεύσεις, ακολουθήστε το ένστικτό σας και δε θα χάσετε. Εάν όμως βρίσκεστε ήδη σε μία μόνιμη ερωτική σχέση, τότε να ξέρετε ότι παίζετε με τη φωτιά, αφού κινδυνεύετε να ξεμυαλιστείτε.

Ταύρος

Εάν το διάστημα των εγκλεισμών και της απομόνωσης, είχατε την ευκαιρία να γνωριστείτε και να επικοινωνήσετε πιο στενά, έστω και μέσα από το διαδίκτυο, με κάποιον άνθρωπο που αναπτύχθηκε μεταξύ σας και η ερωτική χροιά, τότε κανονίστε να βρεθείτε και από κοντά, αφού ο φτερωτός θεός έρωτας, θα σας βοηθήσει να κάνετε ένα ραντεβού με την ερωτική σας τύχη και να έχει τις καλύτερες προοπτικές εξέλιξης. Εάν σας το επιτρέπει η προσωπική σας κατάσταση, τι περιμένετε;

Δίδυμοι

Επειδή η εβδομάδα που έρχεται θα σας βάλει πάλι στο τρέξιμο, σήμερα αφιερώστε το χρόνο σας μόνο σε εκείνα που σας χαλαρώνουν και σας αρέσει να κάνετε. Αδειάστε το μυαλό σας ή γεμίστε το με τη σκέψη ενός ανθρώπου που θα θέλατε να βρισκόσασταν τώρα στην αγκαλιά του. Κι αν ο άνθρωπος αυτός ανήκει στο ερωτικό σας παρελθόν να ξέρετε ότι ο μήνας αυτός, είναι μήνας ερωτικών επανασυνδέσεων, οπότε δε έχετε να χάσετε τίποτα αν δοκιμάσετε να επικοινωνήσετε μαζί του.

Καρκίνος

Σίγουρα εάν έχετε ξεπεράσει τα συναισθηματικά κουσούρια που είχατε, ειδικά ύστερα από τη λήξη ενός μεγάλου σας έρωτα, τώρα θα έχετε ανοίξει την πόρτα της καρδιάς σας στο νέο που έρχεται, να σας αιφνιδιάσει και να σας συνεπάρει ερωτικά. Γιατί κρυμμένοι έξω από την πόρτα της καρδιάς σας, είναι πολλοί άνθρωποι, που όσο κι αν κρύβονται κάποιοι από αυτούς, έχετε καταλάβει τις προθέσεις τους.  Αφεθείτε στον έρωτα αλλά όμως αυτή τη φορά για να ικανοποιήσετε πρώτα εσάς.

Λέων

Ο έρωτας θέλει τα ρίσκα του και είναι ικανός την εποχή αυτή, να σας βάλει να τα πάρετε, ακόμα και αν σκέφτεστε να κόψετε ένα λουλούδι, από ξένη αυτή. Ήδη συναισθηματικά, ζητάτε κάτι να υπήρχε για να αναταράξει την ερωτική σας ζωή, και αν προκαλέσετε την ερωτική σας τύχη, σύντομα θα το έχετε στην αγκαλιά σας. Όλα δείχνουν ότι κάτι αλλάζει στον τρόπο που θεωρούσατε το σωστό ή το λάθος ως προς τα ερωτικά σας κριτήρια.  Καλά κάνετε λοιπόν και εξελίσσεστε.

Παρθένος

Ίσως να διατηρείτε μία ερωτική σχέση, που την ποθείτε πολύ αλλά οι συνθήκες και οι καταστάσεις μέχρι σήμερα δεν την άφηναν να εξελιχθεί, στο βαθμό που θα επιθυμούσατε να γίνει. Τώρα όμως καλείστε να γίνετε εσείς οι ίδιοι πιο αποφασιστικοί και να πάρετε τα μέτρα σας ώστε να την προχωρήσετε ένα βήμα πιο μπροστά. Οι αδέσμευτοι, μέσα από μία ομάδα ανθρώπων, μια κοινή δραστηριότητα, ίσως και να γνωρίσετε τον επόμενο μεγάλο έρωτα της ζωής σας, αν το επιθυμείτε.

Ζυγός

Δρομολογούνται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο κάποιες εκκρεμότητες που ζητούσαν λύσεις από εσάς και έτσι φεύγει ένα μεγάλο άγχος από πάνω σας. Αφήστε όμως πίσω σας ότι σας απασχολεί, έστω για σήμερα και κάντε πράγματα που πραγματικά σας αρέσουν και σας ευχαριστούν. Εάν κανονίσετε μάλιστα μία μικρή κοντινή απόδραση, μαζί με το ταίρι σας, φίλους σας ή αγαπημένα πρόσωπα θα ανανεωθείτε. Δεν αποκλείεται μέσα από μια χαλαρή παρέα να γνωρίσετε κάτι ερωτικό.

Σκορπιός

Μπορεί να μην το συνηθίζετε, αλλά όταν ρισκάρετε και γίνεστε περισσότερο τολμηροί στον έρωτα, σίγουρα τραβάτε το ενδιαφέρον του άλλου να δοκιμάσει μαζί σας την ερωτική του τύχη. Απλά θα χρειαστεί πρώτα να ξεκαθαρίσετε στον εαυτό σας, τι ακριβώς ζητάτε και από ποιον, ανεξάρτητα εάν διατηρείτε μία μόνιμη ερωτική σχέση, ή είστε ελεύθεροι από δεσμεύσεις τέτοιου τύπο την περίοδο αυτή. Παράλληλοι και κρυφοί έρωτες γεννιούνται την περίοδο αυτή, με πολύ αδρεναλίνη!!

Τοξότης

Ίσως να περάσει από το μυαλό σας σήμερα, να ξεκόψετε κάποιες ερωτικές επαφές που έχετε με κάποιον άνθρωπο, γιατί εκτός από το ερωτικό στοιχείο, πιθανόν να μη βρίσκετε άλλα σημεία ταύτισης  μαζί του. Κι αν βρίσκεστε ήδη σε μία μόνιμη σχέση, να σας έχει προβληματίσει η πορεία της και τα κακώς κείμενα που δημιουργούνται κατά καιρούς με αποτέλεσμα να προβληματιστείτε, στο κατά πόσο οι προσπάθειές σας να τη συνεχίσετε θα έχουν θετικό αποτέλεσμα ή θα πέσουν στο κενό.

Αιγόκερως

Έντονη ανάγκη να ξεφύγετε από όλους και όλα όσα ζητούν κάτι από σας, θα νιώθετε σήμερα. Τα πράγματα είναι πιο απλά από όσο τα πολλαπλασιάζει η σκέψη σας. Έξω η Άνοιξη δίνει δημιουργικά μαθήματα και ο έρωτας με τη δημιουργία αστρολογικά, εκφράζεται με τους ίδιους δείκτες. Αφήστε τους άλλους στη μιζέρια τους και ερωτευτείτε. Επικοινωνήστε μιλήστε, ρίξτε το στο φλερτ, προκαλέστε την ερωτική σας τύχη. Σίγουρα ότι μετά από αυτό, τίποτα δε θα είναι ίδιο.

Υδροχόος

Έρωτες κρυφοί θα γεννηθούν την εποχή αυτή κι επειδή η καρδιά σας βρίσκεται στη φάση να αποζητάει να ζήσει κάτι που θα ανεβάσει την αδρεναλίνη και τους παλμούς της καρδιάς σας, προσέξτε μην αναζητήσετε την ερωτική σας τύχη, σε μέρη που δε δικαιούστε. Αυτό σημαίνει ότι θα μπορούσατε να συμμετέχετε σε μία παράλληλη σχέση, ανεξάρτητα από το αν έχετε μία σχέση, ή είστε αδέσμευτοι το διάστημα αυτό. Προσέξτε μόνο γιατί μπορεί να πατάτε σε τεντωμένο σχοινί.

Ιχθύς

Η ζωή είναι ωραία και υπάρχουν πολλά πράγματα που ο καθένας μπορεί να κάνει, να πιαστεί να κρατηθεί, να πάρει την έμπνευση και τη δύναμη, ώστε να καταφέρνει να προσπερνά τα εμπόδια και ότι του θέτει η καθημερινότητα. Μιλήστε με θετικούς ανθρώπους. Βγείτε στο βαθμό που σας επιτρέπεται, χαμογελάστε. Σίγουρα η γοητεία σας θα προσελκύσει και τον έρωτα. Εάν μάλιστα δε συντροφεύεστε την περίοδο αυτή, τότε δε θα αργήσει η στιγμή να έχετε γεμάτη  την αγκαλιά σας .