Ελένη Μενεγάκη: Το επόμενο τηλεοπτικό βήμα της Ελένης Μεναγάκη απασχολεί τα τελευταία εικοτετράωρα τις εκπομπές της ψυχαγωγίας μετά μάλιστα και από τις τελευταίες φήμες για «φλερτ» της Ελένης Μενεγάκη με τον ΑΝΤ1, το κανάλι στο οποίο εδραιώθηκε ως όνομα πρώτης γραμμής στην ελληνική τηλεόραση.

Ήταν πριν από 15 χρόνια όταν ο Θοδωρής Κυριακού, μιλώντας για την απόφαση της Ελένης Μενεγάκη να αποχωρήσει από τον ΑΝΤ1 και να ακολουθήσει τον πρώην σύζυγό της Γιάννη Λάτσιο στον Alpha, είχε χρησιμοποιήσει την παροιμία: «Όποιος φεύγει από το μαντρί το τρώει ο λύκος». Όπως αποδείχτηκε εκ των υστέρων, η παρουσιάστρια συνέχισε να ανεβαίνει τα σκαλοπάτια της επιτυχίας και στο κανάλι της Κάντζας.

Ωστόσο για την ίδια οι «παλιές αγάπες» δεν πάνε στον  παράδεισο, καθώς αυτή η… κολόνια με το κανάλι του Αμαρουσίου κρατάει χρόνια.

Σύμφωνα με το TV Έθνος, η διάσημη παρουσιάστρια έχει δεχθεί το επαγγελματικό φλερτ του καναλιού του Θοδωρή Κυριακού για επιστροφή της στον σταθμό μετά από 15 χρόνια!

Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για πρόταση που αφορά πανομοιότυπη μεσημεριανή εκπομπή με αυτή που παρουσίαζε στον Alpha, κάτι που είναι και επιθυμία της ίδιας αφού η υπεροχή της στη διαφημιστική αγορά είναι γνωστή.

Να θυμίσουμε ότι το συμβόλαιο της Ελένης Μενεγάκη με τον Alpha λήγει τυπικά, την Παρασκευή 31 Ιουλίου.