Άγριες Μέλισσες παρασκήνια: Οι Άγριες Μέλισσες επέστρεψαν δυναμικά με νέα επεισόδια στις οθόνες μας και οι εξελίξεις είναι καταιγιστικές.  Ο Αντώνης Φουρλής με την κάμερα του Special Report μπήκε στο Διαφάνι το χωριό του αγαπημένου σήριαλ του ΑΝΤ1 και μίλησε με τον σκηνοθέτη Αντώνη Χαρίτο και την ηθοποιό Δανάη Λουκάκη  αναλύοντας τη νέα πραγματικότητα μετά τον κορονοϊό.

«Οι ηθοποιοί σήμερα που ξεκινήσαμε δεν φόρεσαν μάσκες, φοράμε όλοι οι υπόλοιποι, όλο το συνεργείο. Πολύ προσοχή με το μακιγιάζ και τα μαλλιά, ο κάθε ηθοποιός έχει δικό του σακουλάκι με το όνομά του και τα δικά του πινέλα. Οι αποστάσεις τηρούνται τόσο όσο, έχουμε προσαρμόσει τα σενάρια, έχουμε κόψει για τον πρώτο καιρό ερωτικές σκηνές, φιλιά και αγκαλιές. Δεν κάναμε ανατροπές, απλά προσαρμογή στα σενάρια», είπε ο Λευτέρης Χαρίτος.

«Μια ωραία σκέψη που μου γεννήθηκε, γιατί κάποια στιγμή μου είπαν ότι κάτι πρέπει να βρω σκηνοθετικό, είναι ότι πολλές φορές αν σταματάμε τις σκηνές πριν γίνει το φιλί, στον θεατή μένει μεγαλύτερη ένταση. Στη δική μας δουλειά, άλλωστε, οι φακοί κάνουν θαύματα», πρόσθεσε.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις