Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου υποδέχτηκε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στο «The 2night Show». Η γνωστή παρουσιάστρια, μεταξύ άλλων αποκάλυψε πως μερικά γνωστά πρόσωπα άλλα λένε για εκείνη κατ’ ιδίαν και άλλα όταν βγαίνουν στην τηλεόραση!

«Μπορεί ο χαρακτήρας μου να είναι παρεξηγήσιμος, καμιά φορά αισθάνομαι άσχημα. Αλλά άμα με μάθεις λες “αυτό είναι”» ανέφερε μεταξύ άλλων, ενώ εξήγησε: «Πλέον είμαι στην τηλεόραση 8 χρόνια. Όλα μες στη ζωή είναι, καλά νιώθω. […] Επειδή πολλοί μου στέλνουν ηχητικά μηνύματα και μετά βγαίνουν και λένε άλλα στην τηλεόραση -δεν μιλάω για τους φίλους μου- καμιά φορά λέω μήπως πρέπει να πάω σε καμιά εκπομπή να τα δημοσιεύσω… Χίλια δυο! Με ρωτάει πχ αν θα πάω σε μια εκπομπή, έχω πει πως προτεραιότητα έχει ο Γρηγόρης και μετά στην τηλεόραση κάνει άλλη τοποθέτηση! Δεν είναι ότι καλέστηκα κάπου και δεν έχω πάει».

Ακόμα, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ανέφερε πως θα ήθελε να παρουσιάσει μια ιδιαίτερη εκπομπή μαγειρικής, βασισμένη σε μία δική της ιδέα, ενώ δεν δίστασε να «προκαλέσει» τον Διευθυντή Προγράμματος του ΑΝΤ1 ώστε να συναντηθούν για να του παρουσιάσει την ιδέα της.