Την ημέρα της γιορτής της επέλεξε η Ελένη Μενεγάκη να ανακοινώσει με δάκρυα στα μάτια, μέσα από τον αέρα της εκπομπής, την αποχώρησή της από τον Alpha. Η παρουσιάστρια αποκάλυψε πως δεν θα βρίσκεται του χρόνου σε κάποιο κανάλι, αφού θέλει να δοκιμάσει και άλλα πράγματα, όπως είπε.

Μετά το τέλος ενός αφιερωματικού βίντεο για την ίδια, η Ελένη Μενεγάκη αιφνιδίασε τους πάντες ανακοινώνοντας αυτό που γνωρίζαμε όλοι, πως αποχωρεί από τον Alpha, αλλά και από τα τηλεοπτικά δρώμενα γενικότερα.

Η Ελένη Μενεγάκη, συγκινημένη και με ένα κόμπο στον λαιμό, είπε συγκεκριμένα τα εξής:

«Λοιπόν, ήμουν πολύ τυχερή γιατί εδώ και πολλά χρόνια βρίσκομαι σε έναν χώρο που μου ταίριαξε πάρα πολύ. Δεν το ήξερα. Ήμουν πολύ τυχερή γιατί η ζωή έφερε κοντά μου εκλεκτούς, ξεχωριστούς, καλούς ανθρώπους και καλούς συνεργάτες. Υπήρξα πολύ τυχερή γιατί δεν χρειάστηκε να πάω κόντρα στον χαρακτήρα μου και να πηδάω από κλαράκι σε κλαράκι τα σχεδόν 30 χρόνια που είμαι στην τηλεόραση, να κάνω πολλές αλλαγές, γιατί είμαι ένας άνθρωπος που μου αρέσει να στεριώνω. Μου αρέσει να αισθάνομαι ασφάλεια, το επιδιώκω στη ζωή μου αυτό».

Όπως είναι λογικό το #eleni είναι το πρώτο trend στο συγκεκριμένο μέσο κοινωνικής δικτύωσης.  Δείτε μερικές αναρτήσεις για την αποχώρηση της Μενεγάκη από την τηλεόραση:

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις