Συνέντευξη στην εκπομπή της Φαίη Σκορδά έδωσε η Ηλιάννα Παπαγεωργίου και έκανε αποκαλύψεις για τις φήμες που κυκλοφορούν τον τελευταίο καιρό και αφορούν τη «σχέση οργής» που έχει με τη Βίκυ Καγιά .

Η ίδια η  Ηλιάννα, η οποία αποκάλυψε ότι  έκλεισε στον Alpha για τη νέα σεζόν, αποφάσισε να μιλήσει ανοιχτά για την κόντρα με την Καγιά. Έτσι για πρώτη φορά παραδέχτηκε ότι είχαν προβλήματα.

«Θα περιμένουμε λίγο ακόμα η αλήθεια είναι. Κάναμε πολλά ραντεβού η αλήθεια είναι με πολλούς ανθρώπους που είχαν όραμα και στόχο. Αυτό που τελικά αποφασίσαμε και πήγαμε προς τα εκεί ήταν η ζεστασιά και η αγάπη που ένιωσα. Νομίζω ότι είναι δικαίωμα του σταθμού να κάνει την πρώτη ανακοίνωση και ύστερα εγώ θα κάνω με τη σειρά μου. Δεν έχει πέσει καμία υπογραφή, θέλω να κάνετε υπομονή».

To GNTM το αγαπώ πάρα πολύ, έχω μόνο καλά λόγια να πω για το κανάλι και την παραγωγή. Σε μια δουλειά ποιος δεν έχει προβλήματα; Φυσικά και είχαμε προβλήματα με την Βίκυ Καγιά».

Η πρώην κριτής του GNTM  αναφέρθηκε και στην συγκατοίκησή της με τον Snik και στις φήμες που υπάρχουν ότι οι δυο τους κάνουν σχέδια γάμου, λέγοντας…

«Είμαστε δυο νέα παιδιά, είμαστε μαζί, είμαστε χαρούμενοι. Ήταν αναγκαίο να ήμασταν μαζί κάτω από το ίδιο σπίτι για να μοιράζουμε τον χρόνο μας σωστά. Έχουμε την ζωή μας, περνάμε καλά, έχουμε πολύ αγάπη. Οι καιροί είναι δύσκολοι, τουλάχιστον έχω το σπίτι μου, την υγεία μου», είπε η  Ηλιάννα.

Να θυμίσουμε ότι το μοντέλο μετακόμισε πριν λίγο καιρό στα βόρεια προάστια και συγκατοικεί μαζί με τον αγαπημένο της,Snik. Μάλιστα ο ράπερ λίγες  ώρες πριν την κυκλοφορία του νέου του άλμπουμ δημοσίευσε ένα βίντεο για να ενημερώσει το κοινό του και την ώρα που μιλούσε, πετάχτηκε η αγαπημένη του Ηλιάννα, τον αγκάλιασε και τον φίλησε!