Αν και παλιότερα το one-night stand  ήταν ταμπού, τώρα αυτές οι εποχές έχουν περάσει. Τόσο οι άνδρες, όσο και οι γυναίκες επιζητούν μια βραδιά ερωτικού πάθους, χωρίς τη δέσμευση μιας σταθερής σχέσης. Κάποιοι έχουν πιο έντονη αυτή την επιθυμία, ενώ άλλη λιγότερο. Βασικό ρόλο γι’ αυτό παίζει φυσικά το ζώδιο του καθένα.

Κριός

Το γεγονός ότι ένας από τους μεγαλύτερους εραστές του κόσμου, ο Καζανόβα, ήταν Κριός θα πρέπει να σας βάλει σε σκέψεις. Ο Κριός είναι αποφασιστικό και φιλόδοξο ζώδιο, που του αρέσει το κυνήγι. Είναι το είδος του ανθρώπου που οι γυναίκες θέλουν στις παρέες τους. Το μόνο πρόβλημα είναι ότι απολαμβάνει το «κυνήγι», παραπάνω απ’ όσο πρέπει. Αφού αποκτήσει αυτό που θέλει, μπορεί να χάσει γρήγορα το ενδιαφέρον του, γι’ αυτό και είναι επιρρεπής στο one-night stand. Αν όμως καταφέρετε να τον εντυπωσιάσετε, δε θα μείνει μόνο στη γεμάτη αισθησιασμό νύχτα που θα περάσετε μαζί.

Δίδυμοι

Στις «πεταλουδίτσες» του ζωδιακού, τους Διδύμους, αρέσει να κινούνται. Δεν μπορούν τη στασιμότητα. Η ρουτίνα και η βαρεμάρα τους κάνει να πλήττουν θανάσιμα. Γενικά οι Δίδυμοι, δεν τρελαίνονται να δεσμευτούν, αν όμως βρουν τον ιδανικό σύντροφο θα το κάνουν και θα είναι και πιστοί, όσο περίεργο κι αν ακούγεται. Μέχρι τότε όμως, τους αρέσει να συλλέγουν εμπειρίες και να γνωρίζουν καινούριους ανθρώπους. Το φλερτ είναι για αυτούς το οξυγόνο τους. Κάποιες φορές είναι αθώο και μένει μόνο στις ματιές, ενώ κάποιες άλλες οδηγεί στην… κρεβατοκάμαρα. Το one-night για το ζώδιο των Διδύμων, είναι κάτι σαν διασκέδαση, ίσως και πρόκληση θα μπορούσαμε να πούμε.

Λέων

Οι Λέοντες είναι ένα από τα πιο αισθησιακά ζώδια και θεωρεί το σεξ ως μια αυθόρμητη πράξη. Επιπλέον, δεν το παίρνει πολύ στα σοβαρά. Στην πραγματικότητα, δεν το παίρνει σοβαρά καθόλου. Ο Λέων θέλει να περνάει καλά. Είναι επιρρεπής σε αυτού του τύπου τις σεξουαλικές «συναντήσεις», γιατί απλώς βλέπει όλα αυτά ως μια διασκέδαση που δεν βλάπτει κανέναν. Αν κι εσείς ψάχνετε για μια μικρή ακίνδυνη διασκέδαση, τότε ένας που έχει γεννηθεί κάτω από τον αστερισμό του Λέοντα είναι ο τύπος σας. Εάν θέλετε κάτι πιο σοβαρό, απλά πείτε του ότι ήταν το καλύτερο σεξ που είχατε ποτέ, καθώς του αρέσει να τον θαυμάζουν.

Σκορπιός

Πώς θα μπορούσε να λείπει ο Σκορπιός, από θέμα με ζώδια και σεξ; Ο Σκορπιός το πιο σεξουαλικό ζώδιο ίσως απ’ όλα, είναι πάντα «ξαναμμένος». Σκέφτεται σχεδόν πάντα το σεξ, το οποίο δεν μπερδεύει ποτέ με την αγάπη. Η αγάπη είναι αγάπη και το σεξ είναι σεξ και παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο στη ζωή του. Αν ψάχνετε να κάνετε one night stand, μην το κουράζετε. Βρείτε έναν Σκορπιό. Θα πετάξει τη σκούφια του. Οι Σκορπιοί, λάτρεις της περιπέτειας, θα το γευτούν οπωσδήποτε μια φορά στη ζωή τους, για να εμπλουτίσουν τις εμπειρίες τους.

Τοξότης

Με τον «αλανιάρη» Τοξότη, ακόμα και αν έχεις σοβαρή σχέση, δεν μπορείς να νιώθεις ποτέ σιγουριά. Ο Τοξότης βαριέται πάρα πολύ γρήγορα και ρίχνεται εύκολα στις αναζητήσεις για καινούριες εμπειρίες. Οπότε θα μπορούσαμε να πούμε πως το one night stand για αυτόν μερικές φορές καταντά και τρόπος ζωής. Είναι ένα ζώδιο που δεν μπορεί κι αυτό τη δέσμευση και του αρέσει να ζει ελεύθερο. Οι ερωτικές περιπέτειες, είναι το καλύτερό του. Δεν μπορεί να λέει «όχι». Του είναι πολύ δύσκολο. Του αρέσουν τα επικίνδυνα πράγματα, όπως το one night stand. Αν ψάχνετε κάτι σοβαρό, τότε πείτε του να πετάξει αλλού τα βέλη του!

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις