Ο Κάνιε Γουέστ ετοιμάζει ένα νέο άλμπουμ με τίτλο «God’s Country» (Χώρα του Θεού), με καινούρια μουσική που μπορεί να κυκλοφορήσει σύντομα, επιβεβαίωσε μια πηγή κοντά στον Αμερικανό ράπερ. Ο διάσημος κινηματογραφιστής και καλλιτέχνης, Άρθουρ Τζάφα έκανε την αποκάλυψη σε πρόσφατη συνομιλία στο Instagram Live με τη Γαλλίδα καλλιτέχνη Μισέλ Λαμί. Κατά τη διάρκεια της συζήτησης, ο Τζάφα είπε στη Λαμί ότι ήταν πρόσφατα «πραγματικά απασχολημένος» σε ένα βίντεο στο πλαίσιο της συνεργασίας με τον Γουέστ.

Ο Άρθουρ Τζάφα ανέφερε χαρακτηριστικά πως:

«Είναι από το νέο του δίσκο. Έχει τίτλο «God’s Country» και έτσι θα τιτλοφορείται και το πρώτο single, υποθέτω. Δεν ξέρω αν δεν πρέπει να το ανακοινώσω. Αλλά ναι είναι από ένα νέο δίσκο που θα κυκλοφορήσει. Δεν ξέρω πότε βγαίνει το άλμπουμ, αλλά το single, νομίζω, ίσως κάποια στιγμή την επόμενη εβδομάδα. Μπορεί. Δεν είναι σίγουρο. Δεν είναι σίγουρο».

Ο Τζάφα προηγουμένως συμπεριέλαβε το τραγούδι «Ultralight Beam» του 2016 στην ταινία του «Love Is The Message, The Message Is Death». Ο βραβευμένος καλλιτέχνης είναι επίσης δημιουργός των μουσικών βίντεο των Solange και JAY-Z. Αξίζει να σημειωθεί πως ο Κάνιε Γούεστ δεν έχει κάνει επίσημη ανακοίνωση όσον αφορά τη νέα του μουσική και την πιθανή ημερομηνία κυκλοφορίας.

Κάνιε Γουέστ

Ο Κάνιε Ομάρι Γουέστ (αγγλικά: Kanye Omari West‎, 8 Ιουνίου του 1977) είναι Αμερικανός ράπερ, στιχουργός, παραγωγός, σχεδιαστής μόδας και επιχειρηματίας. Είναι γνωστός για την πρωτοπορία και τον πειραματισμό που βρίσκεται στην μουσική του, την μεγάλη επιρροή του στην μοντέρνα κουλτούρα, την ποικιλία διαφορετικών ειδών μουσικής που έχει δημιουργήσει, την εμπλοκή του στον χώρο της μόδας, αλλά και την τρομερά αμφιλεγόμενη προσωπικότητα του. Θεωρεί τον εαυτό του ένα άτομο που σκέφτεται ελεύθερα, αλλά λόγω αυτού έχει προκαλέσει πολλά σκάνδαλα. Έχει κερδίσει 21 βραβεία Grammy, έχοντας 69 υποψηφιότητες.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις