Μετά από δύο μήνες άνοιξαν ξανά τα εστιατόρια, οι καφετέριες και τα μπαρ και η Δέσποινα Βανδή άδραξε την ευκαιρία να συναντήσει την αγαπημένη της παρέα. Το ραντεβού, δόθηκε σε μαγαζί στην περιοχή του Ψυρρή και όλοι μαζί απόλαυσαν τη βραδινή τους έξοδο πίνοντας κοκτέιλ. Η τραγουδίστρια μοιράστηκε την έξοδο της με τους ακολούθους της στο Instagram.

Ανέβασε μια φωτογραφία από την πρώτη της έξοδο μετά την καραντίνα και έγραψε: «Πριν την καραντίνα ήμασταν μαζί! Έπρεπε λοιπόν και αυτή την πρώτη νύχτα».

Η τραγουδίστρια είναι πολύ ενεργή στους λογαριασμούς που διατηρεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.  Από χθες έχει έρθει στο προσκήνιο του ελληνικού διαδικτύου μια φωτογραφία που η ίδια είχε ανεβάσει τον περασμένο Μάρτιο. Σε αυτήν φαίνεται ίδια να κρατάει ένα  βιβλίο του Μάρκου Αυρηλίου, προκαλώντας διάφορα σχόλια, από τα οποία πολλά είναι δηκτικά μέχρι και ειρωνικά. Σε αυτή τη φωτογραφία η Δέσποινα Βανδή εγκωμιάζει το βιβλίο με τίτλο “Τα εις εαυτόν” του Ρωμαίου αυτοκράτορα Μάρκου Αυρηλίου, ο οποίος κυβέρνησε από το 169 έως το 180 και θεωρείται ως ένας από τους σημαντικότερους στωικούς φιλοσόφους.

Η Δέσποινα Βανδή μέσω της εικόνας που ανήρτησε στο Facebook, προτείνει στους ακολούθους της να διαβάσουν το συγκεκριμένο έργο, στο οποίο ο Ρωμαίος αυτοκράτορας, όταν βρισκόταν στην πρώτη γραμμή του πολέμου , μέσα σ’ ένα αντίσκηνο, κατέγραφε τους συλλογισμούς του, έδινε στον εαυτό του συμβουλές, τον εμψύχωνε με τη δύναμη της φιλοσοφίας, προκειμένου να καταφέρει να σταθεί συνεπής στις ιδέες που είχε ενστερνιστεί από τα νιάτα του, να αντέξει τα εμπόδια και να παραμείνει ανεπηρέαστος από την εξουσία, να παραμείνει ένας φιλόσοφος-αυτοκράτορας.

Το βιβλίο αυτό έγραψε ο Μάρκος Αυρήλιος Αντωνίνος Αύγουστος στα ελληνικά, κατά τη διάρκεια των εκστρατειών του. Ακόμη και σήμερα θεωρείται έργο – μνημείο για μια διακυβέρνηση με γνώμονα το καθήκον και την εξυπηρέτηση του συνόλου.

Μετά από δύο μήνες τη δημοσίευση της δημοφιλούς τραγουδίστριας θυμήθηκαν αρκετοί χρήστες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και αποφάσισαν να αφήσουν το σχόλιο τους

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις