Αυτή η εβδομάδα στο J2US δεν ήταν και η καλύτερη για την Δέσποινα Ολυμπίου, καθώς το τραγούδι που της ζήτησε να πουν ο Γιώργος Γιαννόπουλος δεν το ήθελε καθόλου.

Το τραγούδι ήταν το “Απ’ το βορρά μέχρι το νότο”, ο Γιώργος Γιαννόπουλος ήθελε να το πει και η Δέσποινα Ολυμπίου ήταν φανερά εκνευρισμένη, κάτι που έδειξε και μετά στο πλατό.

«Πρώτη φορά που δεν έχω να πω κάτι σήμερα. Περιμένω εσύ να μου πεις, θα παίξουμε αντίστροφους ρόλους, απ’ ότι έχω αντιληφθεί κι έτσι περιμένω να μου πεις τι θες να κάνω», είπε η Δέσποινα Ολυμπίου στον Γιώργο Γιαννόπουλο.

«Ο Γιώργος μου κάνει την ανάθεση σήμερα, παρόλο που δεν είναι αυτός ο ρόλος μου στο παιχνίδι. Σε αυτό το τραγούδι δεν έχω να πω εγώ πολλά, θα αβαντάρω τον Γιώργο, αφού θέλει τόσο πολύ να το πει. Θα το κάνουμε όπως θέλει αυτός», είπε στην κάμερα η Δέσποινα Ολυμπίου.

«Θεωρούσα αγένεια, όταν ζητάς κάτι και έχουν περάσει δύο, τρία, δηλαδή… Πες ότι δεν το θέλω, που το θέλω το ρεμπέτικο εγώ, και δεν στο λέμε ποτέ…», είπε η Δέσποινα Ολυμπίου.

Ποια είναι η Δέσποινα Ολυμπίου

Η Δέσποινα Ολυμπίου (Λεμεσός Κύπρου, 17 Οκτωβρίου 1975), γνωστή και ως Δένα Ολυμπίου, είναι Ελληνίδα τραγουδίστρια από την Κύπρο. Εκπροσώπησε την Κύπρο στην Eurovision 2013 με το τραγούδι Αν Με Θυμάσαι.Σπούδασε πιάνο και θεωρία της μουσικής στο Trinity College of Londοn. Από το 2004 έως το 2009 είχε σχέση με τον Κύπριο τραγουδιστή Μιχάλη Χατζηγιάννη. Από το 2013 μέχρι σήμερα έχει σχέση με τον εφοπλιστή Πάνο Δούκα.

Ξεκίνησε να τραγουδά επαγγελματικά στην Κύπρο το 1992. Μετά από ένα χρόνο ήρθε στην Αθήνα και η πρώτη της επαγγελματική συνεργασία ήταν με τον Γιάννη Πάριο. Έχει συνεργαστεί με πολλούς καλλιτέχνες στο χώρο της ελληνικής μουσικής, όπως η Χάρις Αλεξίου, ο Μανώλης Λιδάκης, ο Δημήτρης Μητροπάνος, ο Παντελής Θαλασσινός, ο Κώστας Μακεδόνας, ο Μίμης Πλέσσας, ο Μάριος Τόκας, ο Θανάσης Πολυκανδριώτης, η Κατερίνα Κούκα, ο Γεράσιμος Ανδρεάτος, η Αναστασία Μουτσάτσου, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης κ.ά.

Ποιος είναι ο Γιώργος Γιαννόπουλος

Γεννήθηκε το 1960 στην Αρσινόη Μεσσηνίας, με καταγωγή από τον Ράδο Αρκαδίας, και μεγάλωσε στην Καλαμάτα. Φοίτησε στην Γεωπονική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ) την οποία τελικά εγκατέλειψε για να γίνει ηθοποιός. Έτσι εγγράφηκε στο νεανικό τμήμα της Δραματικής Σχολής Αθηνών.

Είναι αρκετά χρόνια στην θεατρική σκηνή, ωστόσο, είναι πιο γνωστός στο τηλεοπτικό κοινό. Έχει συμμετάσχει σε πολλές τηλεοπτικές σειρές, όπως «Πεθαίνω για σένα» (2003), Μαύρα Μεσάνυχτα (2008), Εντιμότατοι κερατάδες, Επτά Θανάσιμες Πεθερές , Κόκκινος Κύκλος και Κωνσταντίνου και Ελένης.

Η πιο γνωστή του συμμετοχή είναι στην κωμική τηλεοπτική σειρά Το σόι σου, η οποία από το 2014 προβάλλεται στον Alpha. Από τον Οκτώβριο του 2016 συμμετέχει και στην κυπριακή δραματική σειρά που προβαλλόταν στον ΣΚΑΪ «Προδοσίες».

Καυγάς στην αποχώρηση

Και τα χειρότερα έγιναν στην αποχώρηση…