Είναι μια βίλα εντυπωσιακή. Με όλες τις ανέσεις. Επτά υπνοδωμάτια και 12 μπάνια. Με φανταστική θέα στο Λος Άντζελες. Στη γειτονιά Hollywood Hills. Μια από τις πλέον φημισμένης της περιοχής. Έχει σχεδόν τα πάντα.  Ένα ειδικά διαμορφωμένο κελάρι κρασιών με χωρητικότητα 500 φιάλες και βιτρίνα, στο κυρίως μέρος του σπιτιού, μία εντυπωσιακή πισίνα στο επίκεντρο του ακινήτου, αλλά και μία τελευταίας τεχνολογίας αίθουσα κινηματογραφικών προβολών. Και όμως όλα αυτά δεν είναι αυτά που την κάνουν να ξεχωρίζει. Γιατί η ιδιαιτερότητα…κρύβεται στο πάτωμα.

Το συγκεκριμένο ακίνητο ονομάζεται «Shark House Mansion». Και από που έχει πάρει το όνομά του; Φυσικά από τους…περίεργους μόνιμους κατοίκους του που φιλοξενεί στο μοναδικό του πάτωμα. Εκεί υπάρχει ένα τεράστιο ενυδρείο που φιλοξενεί καρχαρίες και άλλα… θαλάσσια είδη, η εγκατάσταση του οποίου κόστισε περί το 1 εκατ. δολάρια, σύμφωνα με το CNBC. Και όπως είναι φυσικό το συγκεκριμένο ακίνητο είναι μοναδικό στο είδος.

360 video of Shark in Open House Swimming pool, Studio City, Los ...

Σύμφωνα με το μεσιτικό γραφείο Tomer Fridman at Compass, το οποίο έχει αναλάβει την πώληση του ακινήτου, το ενυδρείο που βρίσκεται στο «πάτωμα» του σπιτιού, φιλοξενεί 3 καρχαρίες είδους Σελαχίμορφα, δύο Εχενίδες, έναν Κερασφόρο καρχαρία και επτά σαλάχια Cortez.ένα τεράστιο ενυδρείο που φιλοξενεί καρχαρίες και άλλα… θαλάσσια είδη, η εγκατάσταση του οποίου κόστισε περί το 1 εκατ. δολάρια, σύμφωνα με το CNBC.

Σύμφωνα με το μεσιτικό γραφείο Tomer Fridman at Compass, το οποίο έχει αναλάβει την πώληση του ακινήτου, το ενυδρείο που βρίσκεται στο «πάτωμα» του σπιτιού, φιλοξενεί 3 καρχαρίες είδους Σελαχίμορφα, δύο Εχενίδες, έναν Κερασφόρο καρχαρία και επτά σαλάχια Cortez. Μάλιστα, τονίζεται ότι η αγορά των καρχαριών κόστισε αρκετές χιλιάδες δολάρια, αλλά και το κόστος για την τροφή και τη συντήρηση του ενυδρείου τους δεν είναι «φθηνό» χόμπι. Συγκεκριμένα, η συντήρηση τους κοστίζει περί τα 1.500 δολάρια το μήνα. Το συγκεκριμένο ακίνητο λοιπόν έχει βγει προς πώληση στην τιμή των 23 εκατ. δολαρίων, σύμφωνα με το πωλητήριο του γραφείου Tomer Fridman at Compass.

Home Shark Tanks Are In. Just One Problem: Sharks Make Terrible ...

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις