Η αντίστροφη μέτρηση για τον τελικό του MasterChef 4 έχει ξεκινήσει και από τη Δευτέρα 1η Ιουνίου οι αποχωρήσεις θα αυξηθούν αφού αυτήν εβδομάδα τρεις παίκτες θα δουν την πόρτα εξόδου του ριάλιτι μαγειρικής. Να σημειώσουμε ότι είναι η πρώτη φορά για φέτος που αλλάζουν οι κανόνες του διαγωνισμού και επισπεύδονται οι αποχωρήσεις. Στην εκπομπή «Ευτυχείτε», ο Γρηγόρης Γκουντάρας έδωσε το δικό του σπόιλερ σύμφωνα με το οποίο σήμερα Δευτέρα αποχωρεί η 20χρονη Μαριάννα Πουλμέντη, στην οποία δόθηκε δεύτερη ευκαιρία. Ενώ αύριο Τρίτη φεύγει η Μάρλεν και την Τετάρτη ο Διονύσης Πρώιος.

Να σημειώσουμε ότι τις αλλαγές ανακοινώνουν οι δύο κριτές, Σωτήρης Κοντιζάς και Λεωνίδας Κουτσόπουλος, οι οποίοι αναθέτουν στους 9 εναπομείναντες μάγειρες τη νέα τους αποστολή. Βλέπουμε λοιπόν με δάκρυα στα μάτια να αποχωρεί η Μαριάννα που δεν είδε με καθόλου καλό μάτι αυτή την αλλαγή.

Τον δρόμο της εξόδου, επίσης για δεύτερη φορά, θα δει και η Μάρλεν Γρυντάκη, η οποία ετοιμάζει ένα πιάτο που δεν ικανοποιεί τους κριτές, ενώ τρίτος στη σειρά αποχώρησης γι’ αυτή την εβδομάδα θα είναι ο Διονύσης Πρώιος, ο οποίος αποχωρώντας από το παιχνίδι δεν κρύβει τη συγκίνησή του για τη συμμετοχή του στο «MasterChef» και τη γνωριμία του με κριτές και παίκτες.

Ο διαγωνισμός θα έχει επίσης και άλλες αποχωρήσεις αφού την ερχόμενη εβδομάδα, και πάλι θα δούμε μαγειρικές κόντρες και την αποχώρηση του Γιώργου και του Τζον και στη συνέχεια του Δημήτρη και της Μαρίας. Να σημειωθεί ότι ο μεγάλος τελικός του Masterchef 4 είναι προγραμματισμένος για τις 17 Ιουνίου, όπου σύμφωνα με τις διαρροές ο Σταύρος και ο Σταυρής θα αναμετρηθούν για τις 50.000 ευρώ.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις