Τη δοκιμασία τοίχου πέρασαν οι παίκτες του MasterChef 4 το βράδυ της Τετάρτης στην οποία η μπλε ομάδα, όπως και η κόκκινη, έπρεπε να συγχρονιστεί και να συνεννοηθεί έχοντας στη μέση έναν ψηλό τοίχο – χωρίς να έχουν οπτική επαφή, παρά μόνο φωνάζοντας ο ένας στον άλλον – ώστε να καταφέρουν να βγάλουν τα πιάτα που συμφώνησαν. Αυτή η δοκιμασία όμως ήταν ένας πραγματικός εφιάλτης και δεν έλειψαν τα ουρλιαχτά και οι φωνές, καθώς οι συμπαίκτες προσπαθούσαν να συγχρονιστούν. Μάλιστα σε κάποια στιγμή ο Γιώργος Λασκαρίδης αντιλήφθηκε πως δεν έμοιαζε δυνατό να βγάλει άκρη με τους “απέναντι” και έριξε μια γροθιά στον τοίχο!

Επίσης, ο Γιώργος διάλεξε τον αρχηγό της κόκκινης ομάδας και αυτή ήταν η Μάρλεν.

«Με διάλεξε ο Γιώργος… Εντάξει, με διάλεξε για να πάω στον τάκο μια ώρα αρχύτερα! Γι’ αυτό! Τι γιατί; Ε, ποιος είναι ο λόγος;» είπε η παίκτρια και μιλώντας στους κριτές πρόσθεσε: «Δεν το ήξερα. Περίμενα, επειδή την άλλη φορά δεν με είχε βάλει, ότι θα παίξει έτσι και ότι θα πάρει όλους τους καλούς στην ομάδα του». Ο Γιώργος στο τέλος στην ομάδα του πήρε τον Σταύρο, τον Δημήτρη και την Μαρία, ενώ η Μάρλεν πέρα από τον Διονύση, επέλεξε τον Τζον και τον Σταυρή.

Η ένταση ήταν διάχυτη σε ολόκληρη τη διαδικασία αλλά υπήρξαν και πολλά αστεία περιστατικά κατά τη διάρκεια του επεισοδίου, όπως όταν η Μάρλεν φώναζε στους συμπαίκτες της που βρίσκονταν στην άλλη μεριά και μετά άρχισε να μιλάει στον Τζον που ήταν δίπλα της, με την ίδια ένταση στη φωνή της. Ο Σταυρής και ο Διονύσης, πάντως, δεν άντεχαν με τις φωνές της συμπαίκτριάς τους.

Υπενθυμίζεται πως η δοκιμασία αυτή θα οδηγήσει σε διπλή αποχώρηση και, σύμφωνα με τα spoilers, η Μάρλεν και ο Διονύσης είναι οι παίκτες που θα αποχωρήσουν. Μάλιστα, οι ίδιες πληροφορίες θέλουν τον Σταυρή να βρίσκεται μαζί με τους προαναφερόμενους στη δοκιμασία αποχώρησης.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις