Θετική εξέλιξη είχε η επέμβαση χολής που έκανε η Μάρθα Καραγιάννη και η αγαπημένη ηθοποιός θέλησε να στείλει το δικό της μήνυμα και να ευχαριστήσει όλους όσους ανησύχησαν για την υγεία της. Η γνωστή ηθοποιός μιλώντας στην εφημερίδα Espresso ένα εικοσιτετράωρο μετά το χειρουργείο, είπε: «Ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου όλους τους συμπατριώτες μου για το ενδιαφέρον τους. Είμαι καλά και σύντομα θα βρίσκομαι και πάλι στην καθημερινότητά μου».

Θυμίζουμε πως η Μάρθα Καραγιάννη στα μέσα Φεβρουάριου εισήχθη εσπευσμένα σε ιδιωτική κλινική, μετά από έντονους πόνους που είχε στην κοιλιακή χώρα. Έπειτα από εξετάσεις που υποβλήθηκε, διαπιστώθηκε πρόβλημα με τη χολή, ενώ οι γιατροί της συνέστησαν άμεση αφαίρεση, και ενώ η ηθοποιός ήταν έτοιμη για ένα δεύτερο χειρουργείο, ο κορονοϊός άλλαξε τα σχέδια και η επέμβαση προγραμματίστηκε για την Τρίτη 2 Ιουνίου. Όλα στην επέμβαση πήγαν καλά και η αγαπημένη ηθοποιός αναμένεται να πάρει εξιτήριο για να επιστρέψει στο σπίτι της.

Η στενή της φίλη Ντόρα Δούμα, μιλώντας στο «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα», τόνισε πως όλα πήγαν καλά:  «Η Μάρθα είναι καλά, αλλά είναι ταλαιπωρημένη μετά την επέμβαση. Έχουμε έναν καταπληκτικό γιατρό. Έκανε μια άλλη επέμβαση και βρήκαμε τη χολή. Δεν πόναγε καθόλου και αυτό έκανε εντύπωση στον γιατρό. Απλώς είχε μια ανορεξία, Η επέμβαση ήταν να γίνει στα τέλη Μαρτίου, αλλά την είχαν αναβάλει λόγω του κορονοϊού. Θα βγούμε από το νοσοκομείο ή αύριο ή μεθαύριο. Περιμένουμε να περάσει ο γιατρός και θα δούμε… Η Μάρθα τα τελευταία χρόνια είχε αρκετές προτάσεις για δουλειά, αλλά δεν θέλει. Θέλει να απολαύσει τη ζωή της, να ξεκουραστεί… Μου λέει “καριέρα δεν θέλω να κάνω, έχω κάνει. Λεφτά δεν θέλω να κάνω, οπότε για ποιο λόγο να δουλέψω; Είναι χορτασμένη», είπε η Ντόρα Δούμα .

Η Μάρθα Καραγιάννη και το πρόβλημα υγείας της είχε συγκινήσει τον περασμένο Φεβρουάριο για έναν επιπλέον λόγο: Γιατί είχε συμπέσει με την ξαφνική ασθένεια και τον θάνατο του αγαπημένου της φίλου, του Κώστα Βουτσά.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις