Μια συγκλονιστική σκηνή που θα καθηλώσει τους τηλεθεατές αποκάλυψε το Πρωινό σήμερα για τις Άγριες Μέλισσες. Οι εξελίξεις από τη στιγμή που ξεκίνησαν τα γυρίσματα μετά την καραντίνα ήταν κάτι παραπάνω από δραματικές, μιας και οι ανατροπές ήταν πολλές. Ο έλεγχος στο φορτηγό των Σεβαστών αποδεικνύεται μάταιος, οδηγώντας τον Προύσαλη στα όριά του. Ο Νικηφόρος συνεχίζει την προσπάθεια να ανατρέψει τα σχέδια του πατέρα του και προσπαθεί να πείσει τον Θεοτόκη να του δώσει την έκθεση. Η Ασημίνα, αποφασισμένη να προχωρήσει με το σχέδιο της ψεύτικης εγκυμοσύνης.
Από την άλλη, ο Λάμπρος είναι αποφασισμένος να πάρει διαζύγιο παρά τις αντιρρήσεις της γυναίκας του, Θεοδοσίας. Τέλος, η Ελένη κάνει αγώνα για να κρατήσει τις ισορροπίες ανάμεσα στις αδελφές της χωρίς να καταλάβει κάτι ο Κυπραίος, που όμως υποψιάζεται πως κάτι συμβαίνει μεταξύ τους.

Η σκηνή όμως που συγκλόνισε τους τηλεθεατές στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο της δραματικής σειράς «Άγριες Μέλισσες» ήταν όταν η Ανέτ έμαθε ότι ο Μελέτης είναι ο γιος της. Στο επόμενο επεισόδιο ο αδερφός της, ο Δούκας θα παραδεχθεί ότι όντως είναι ο γιος της.

Ο ισχυρός μεγαλογαιοκτήμονας της περιοχής Δούκας Σεβαστός θέλει πάση θυσία να αποκτήσει την έκταση που έχουν στον κάμπο τρεις ορφανές αδελφές, για να τη χρησιμοποιήσει προς ίδιον όφελος. Πρόκειται για τα κτήματα της 28χρονης Ελένης, της 22χρονης Ασημίνας και της 18χρονης Δρόσως. Τα τρία κορίτσια έχουν χάσει και τον πατέρα και τη μητέρα τους και έτσι η μεγαλύτερη αδελφή, που είναι και η προστάτιδα των μικρότερων, αναγκάζεται ύστερα από πιέσεις να προχωρήσει σε μια συμφωνία με τον τσιφλικά. Να παντρευτεί τον μεγαλύτερο γιο του Σέργιο και εκείνος να πάρει τα κτήματα ως προίκα, αλλά παράλληλα να διασφαλιστεί το μέλλον της ίδιας και των μικρότερων αδελφών της. Ωστόσο, το βράδυ του γάμου της αυτή και η αδελφές της θα βάψουν τα χέρια τους με αίμα.

Πρωταγωνιστούν: Μαρία Κίτσου, Έλλη Τρίγγου, Κατερίνα Διδασκάλου, Γιάννης Στάνκογλου, Λεωνίδας Κακούρης, Δανάη Μιχαλάκη, Θεοφανία Παπαθωμά, Γιώργος Γάλλος, Γιώργος Σουξές.
Στο ρόλο του Νέστορα Αγραφιώτη ο Γιάννης Φέρτης
Στο ρόλο της Ανέτ Ρουσσώ η Κάτια Δανδουλάκη
Guest Star ο Ανδρέας Κωνσταντίνου

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις