Ρομαντικό ήταν για κάποια στιγμή το σκηνικό σήμερα το πρωί στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη “Καλημέρα Ελλάδα”, αφού κατά τη διάρκεια της εκπομπής, ξαφνικά έσβησαν όλα τα φώτα με αποτέλεσμα το στούντιο να βυθιστεί στο σκοτάδι. Ο Γιώργος Παπαδάκης, με τόσο μεγάλη τηλεοπτική εμπειρία στις πλάτες του, γνωρίζει πολύ καλά ότι τέτοια περιστατικά συμβαίνουν σε ζωντανές εκπομπές και δεν έχασε ούτε λεπτό την ψυχραιμία του, και αντιμετώπισε το συμβάν με το γνωστό του χιούμορ,  ενώ και οι καλεσμένοι δεν είχαν κανέναν πρόβλημα, με δεδομένο ότι οι περισσότεροι συμμετείχαν στη συζήτηση μέσω skype.

«Εμείς σβήσαμε και τα φώτα…Δεν πειράζει. Μου αρέσει” είπε ο Γιώργος Παπαδάκης. Στη συνέχεια ρωτούσε τους συνεργάτες του αν έχει κανείς αναπτήρα για να δημιουργήσει ατμόσφαιρα, ενώ επιστράτευσε και τον φακό του κινητού του για να φωτίσει το στούντιο. Μετά από ελάχιστα λεπτά είδαν και πάλι… φως και όλα κύλησαν όπως συνήθως. Να θυμίσουμε ότι ανάλογο σκηνικό έχει ξαναζήσει πάλι ο παροσουσιαστής πριν λίγους μήνες όταν τα φώτα του στούντιο έσβησαν με αποτέλεσμα το πάνελ να βυθιστεί στο σκοτάδι, τη στιγμή που ο Παπαδάκης έπαιρνε συνέντευξη στον Γιάννη Πλακιωτάκη με την εκπομπή ωστόσο να εκπέμπει κανονικά. 20.9.2019 ΑΝΤ1: Σοκαριστική πτώση του Γιώργου Παπαδάκη από την καρέκλα – Διακόπηκε η εκπομπή «Εμείς θα συνεχίσουμε να μιλάμε μαζί σας, εμείς είμαστε στο σκοτάδι γιατί έχουμε μια πτώση. Εσείς είσαστε φωτεινός», διαβεβαίωσε, τον υπουργό ο Γιώργος Παπαδάκης. «Το θέμα είναι εσείς να φαινόσαστε, εμείς δεν πειράζει. Σαν να σας παίρνουμε συνέντευξη από night club», είχε πει πάλι με χιούμορ ο παρουσιαστής.

Υπενθυμίζεται ότι απόψε, στις 24:00, ο Γιώργος Παπαδάκης είναι καλεσμένος του Νίκου Χατζηνικολάου στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Ενώπιος Ενωπίω» .
Σήμερα του Αγίου Πνεύματος , ο πρωταγωνιστής της πρωινής ζώνης των τελευταίων 30 ετών, μιλά για τις δύσκολες στιγμές μπροστά και πίσω από την κάμερα, την προσωπική του ζωή και την πορεία του στη δημοσιογραφία.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις