Ένα ακόμη σπόιλερ για το αγαπημένο σήριαλ εποχής του ΑΝΤ1, Άγριες Μέλισσες,  βγήκε στην επιφάνεια για πρωί της Τετάρτης από την εκπομπή « Πρωινό». Συγκεκριμένα ο δημοσιογράφος της εκπομπής, Άρης Καβατζίκης αποκάλυψε ότι ο Νίκος Ψαράς είναι το νέο πρόσωπο που μπαίνει στο σήριαλ. Ο ηθοποιός θα υποδυθεί τον νόμιμο σύζυγο της Βιολέτας και θα διεκδικήσει την ίδια και το καφενείο της.
«Είναι ο νόμιμος σύζυγος της Βιολέτας, δεν έχουν πάρει ακόμα διαζύγιο, δεν έχουν χωρίσει ποτέ. Δεν διεκδικεί, όμως, μόνο τη ζωή της Βιολέτας, αλλά και το καφενείο που είναι δικό του» ανέφερε ο δημοσιογράφος.

Τι θα δούμε όμως στο αποψινό επεισόδιο της Τετάρτης 10 Ιουνίου 2020: Στο προηγούμενο επεισόδιο της σειράς του Ant1, Άγριες Μέλισσες είδαμε πως, o Προύσαλης προσπαθεί να πείσει την Βασούλα να καταθέσει εναντίον του Λια και έτσι να φτάσουν στην ενοχή του Δούκα όμως η Βασούλα φοβάται για την ζωή της, καθώς ο άντρας της, της φέρεται βίαια. Η Ελένη αναλαμβάνει να την πείσει εκείνη, όμως η ξαφνική παρουσία του Λια θα βάλει σε κίνδυνο και τις δυο γυναίκες.

Η Πηνελόπη και ο Μελέτης παίρνουν μια παράτολμη απόφαση για το μέλλον τους, την ώρα που η Ανέτ προσπαθεί να πλησιάσει τον γιο της. Παράλληλα, ο Μιλτιάδης καταρρακώνεται απ’ όσα συμβαίνουν στον γάμο του Λάμπρου, όμως, εκείνος είναι αμετάπειστος στην απόφασή του. Την ίδια ώρα, ο Νικηφόρος βλέπει τα σχέδιά του να ναυαγούν όταν πληροφορείται για το πραγματικό ποιόν του Θεοτόκη ενώ η Δρόσω δέχεται μια αναπάντεχη επίσκεψη απ’ την Ρίζω που της φέρνει… προξενιό.

Ο Κλεομένης ανακοινώνει στην Πηνελόπη πως θα μετακομίσουν στο Λονδίνο ύστερα απ’ την άρνηση του Δούκα σε κάποιες απαιτήσεις του. Η Πηνελόπη βρίσκεται σε αδιέξοδο. Ποιο πανούργο σχέδιο έχει και πάλι στο μυαλό του ο Κλεομένης; Η Θεοδοσία μπαίνει σε περιπέτειες στην προσπάθειά της, να βρει χρήματα για να προσλάβει δικηγόρο για το διαζύγιο ενώ την ίδια ώρα ο Λάμπρος θέτει μια ερώτηση στην Ελένη που απ’ την απάντησή της θα κριθούν πολλά.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις