Η μεγάλη λαϊκή τραγουδίστρια Ελένη Ροδά μίλησε στην κάμερα της εκπομπής του Γιώργου Λιάγκα και εξομολογήθηκε άγνωστες πτυχές της ζωής της, τον έρωτά της για τον Αλέκο Αλεξανδράκη, και τις αξέχαστες στιγμές που έπαιζε πόκα με τη Ρένα Βλαχοπούλου και την Δούκισσα. «Όταν ήμουν μικρή, στη Λάρισα, και έβλεπα τον Αλέκο Αλεξανδράκη στις ταινίες τον είχα ερωτευτεί. Και ήθελα να πάω στην Αθήνα να γίνω κι εγώ ηθοποιός για να είμαι κοντά του. Συναντηθήκαμε τελικά, αλλά δεν με συγκίνησε καθόλου», αποκάλυψε η Ελένη Ροδά.

Η Ελένη Ροδά είναι μια τραγουδίστρια με γνήσια λαϊκή φωνή και μια ιδιαίτερη βραχνάδα που την καθιέρωσε. Η Ελένη Ροδά, που δεν έπινε και δεν κάπνιζε, ξεκίνησε την καριέρα της από τη δραματική σχολή και το θέατρο. Γρήγορα, όμως, την κέρδισε το πάλκο, όπου εκεί μεγαλούργησε. «Στην αρχή δεν ήθελα να πω το τραγούδι “Η δουλειά κάνει τους άντρες” και μου λέει ο Λευτέρης Παπαδόπουλος “σ’ αρέσει δεν σ’ αρέσει θα το πεις”. Συνήθως όταν πεθαίνουμε μας μαθαίνει ο κόσμος. Η φωνή μου άλλαξε και νομίζω ότι τώρα τραγουδάω καλύτερα απ’ ότι παλιά. Η Χαρούλα ήταν πολύ καλή τραγουδίστρια, καλά κάνει και αποσύρεται.

«Έβγαλα λεφτά, αλλά μου τα φάγανε. Πήγαινα να αγοράσω ένα σπίτι που έκανε 300.000 και μου έπαιρναν 1.5 εκατομμύριο. Με τη Ρένα Βλαχοπούλου είχαμε έρθει πολύ κοντά και παίζαμε και χαρτιά. Μαζευόμασταν και κάναμε ένα καρέ, η Βλαχοπούλου, η Δούκισσα και παίζαμε πόκα. Κι έλεγε η Βλαχοπούλου “μάζεψε μωρή που…να τα χαρτιά σου, όλοι τα βλέπουν”», είπε μεταξύ άλλων η Ελένη Ροδά.

«Ο Γιώργος Λιάγκας ήταν γιος του φίλου μου, Γιάννη Λιάγκα που μεγαλώσαμε στην ίδια γειτονιά”. Μάλιστα αφιέρωσε στον παρουσιαστή ένα παραδοσιακό μοιρολόι που λέγανε στη Λάρισα με τον στίχο να αναφέρει “σε κλαιν’ τα μάτια μου» με τον παρουσιαστή να κάνει χιούμορ και να αναφέρει: «Με κλαίνε όντως. Αυτό το μοιρολόι στο τέλος της σεζόν! Ελένη μου σ’ ευχαριστώ! Με έκλαψε κανονικά! Μου έκανε την τηλεοπτική μου κηδεία».

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις