Η Μαρίνα Πατούλη ξεπέρασε αυτή την φορά και τον ίδιο της τον εαυτό αναρτώντας στο Facebook μία φωτογραφία της, όπου περπατά στην αμμουδιά αμέριμνα και με περίσσια επιδεξιότητα επάνω σε κίτρινες γόβες με τακούνι! Πραγματικό θαύμα της φυσικής και της σχέσης των… υλικών (τακούνι που δεν χώνεται στην άμμο!) αυτή η δεξιότητα.

Αμέσως η δημοσιογράφος Έλενα Ακρίτα δεν άφησε την ευκαιρία να πάει χαμένη και σχολίασε: “Η Μαρίνα Πατούλη μας γλεντάει όλους τελικά νομίζουμε ότι την τρολάρω με και μας τρολάρει εκείνη χαλαρά και με το ένα χέρι δεμένο στην πλάτη.”

Απαντώντας Μάλιστα σε σχόλια στον τοίχο της προσέθεσε: “Μοιάζει τόσο αυθόρμητη η φωτογραφία . Λατρεύω τις κίτρινες γόβες αλλά με Total White”.

Ποια είναι η Έλενα Ακρίτα

Η Έλενα Ακρίτα σύμφωνα με όσα δημοσιεύει η wikipedia γεννήθηκε στις 28 Ιουνίου του 1955 στην Αθήνα. Είναι κόρη του λογοτέχνη και πολιτικού Λουκή Ακρίτα και της πολιτικού Σύλβας Ακρίτα.

Ως αρθρογράφος, συνεργάστηκε με το περιοδικό “Ταχυδρόμος” και τις εφημερίδες “Το Bήμα”, “Έθνος”, “Έθνος της Kυριακής”, “Eιδήσεις” και “Τα Nέα”. Συνεργάστηκε επίσης με τους ραδιοφωνικούς σταθμούς EPΑ1, Αθήνα 9.84, Flash, και ΑΝΤ1. Έχει κάνει τρεις γάμους. Ο πρώτος της σύζυγος ήταν ο συγκοινωνιολόγος Νάσος Κόκκινος. Έπειτα, το 1987, παντρεύτηκε τον ηθοποιό Κώστα Αρζόγλου και το 1992 απέκτησαν τον υιό τους, Παύλο Αρζόγλου. Στη συνέχεια, το 2012, παντρεύτηκε τον ηθοποιό και σεναριογράφο Γιώργο Κυρίτση, έπειτα από 18 χρόνια κοινής ζωής και επαγγελματικής συμπόρευσης.

Ποια είναι η Μαρίνα Σταυράκη Πατούλη

Σύζυγος του Περιφερειάρχη Αττικής Γιώργου Πατούλη έχει εργαστεί χρόνια ως φιλόλογος τόσο σε ιδιωτικά και δημόσια σχολεία όσο και σε φροντιστήρια. Αντικείμενο της εξειδίκευσής της είναι η διδασκαλία κειμένων της Αρχαίας Ελληνικής Λογοτεχνίας και Λατινικής Φιλολογίας. Εκτός από την ενασχόλησή της με τα φιλολογικά, η Μαρίνα Πατούλη έχει διατελέσει επιστημονικός συνεργάτης της ΑΣΠΑΙΤΕ, μέλος του Πολιτιστικού Οργανισμού Δήμου Πεύκης, μέλος του «Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού Δήμου Αμαρουσίου» και μέλος άλλων φιλανθρωπικών οργανώσεων, όπως «Η Μέριμνα του Γήρατος», ο «Σύλλογος Αλκυονίδες» και η Πανελλαδική Οργάνωση Γυναικών «Παναθηναϊκή». Έχει εκλεγεί δημοτική σύμβουλος το 2019 με το συνδυασμό του Νώντα Γαρδέλη. Αναμένουμε την απάντησή της στην Έλενα Ακρίτα

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις