Ο Γιάννης Μπέζος θα παραμείνει και την επόμενη τηλεοπτική σεζόν στον ΑΝΤ1 με διπλό ρόλο μετά το τέλος του επιτυχημένου σίριαλ, «Πέτα τη Φριτέζα».

Ο δημοφιλής ηθοποιός, που ολοκληρώνει τα γυρίσματα για την κωμική σειρά του ΑΝΤ1 την προσεχή εβδομάδα, ΘΑ βάλει το χακί. Σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ της Real life, ο Γιάννης Μπέζος θα πρωταγωνιστήσει σε μια νέα κωμική σειρά που θα διαδραματίζεται σε στρατόπεδο.

Δεκαπέντε χρόνια μετά το θρυλικό «Της Ελλάδος τα παιδιά», ο ΑΝΤ1 σχεδιάζει μια νέα σειρά, στρατιωτικού περιεχομένου, η οποία, αν και παρόμοιου ύφους και θεματολογίας, δεν θα αποτελεί συνέχεια της σειράς με τον σμήναρχο Κάκαλο.

Ο διπλός ρόλος που αναμένεται να αναλάβει ο Γιάννης Μπέζος είναι μπροστά αλλά και πίσω από τις κάμερες, καθώς συζητιέται πολύ έντονα να σκηνοθετήσει ο ίδιος τη νέα σειρά όπως είχε κάνει και τότε, που θα είναι παραγωγή του Γιάννη Καραγιάννη.

Το Της Ελλάδος τα παιδιά είναι ελληνική κωμική σειρά που προβλήθηκε από τον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1 κατά τις σεζόν 1993-1994 και 1994-1995. Πρωταγωνιστεί ο Γιάννης Μπέζος, ο οποίος είχε αναλάβει και τη σκηνοθεσία.

Οι ιστορίες της σειράς εκτυλίσσονται στο Γραφείο Ενημέρωσης της Αεροπορίας στο οποίο υπηρετούν τρεις σμηνίτες, που είναι ένας δημοσιογράφος, ένας σκηνοθέτης και ένας τραγουδιστής. Μαζί τους εργάζονται oι κυρίες Μπουμπού και Ντίνα, καθώς και o νέος Σμήναρχος του γραφείου, Κάκαλος. Θυμηθείτε το τραγούδι των τίτλων του σήριαλ

Δείτε ένα καταπληκτικό animation που δημιούργησε ο Θοδωρής Σαράφης σκηνοθέτης, nimator director illustrator

Μάλιστα ο αρχικός τίτλος της σειράς ήταν «Παιδιά, της Ελλάδος παιδιά», αλλά λίγο μετά την πρεμιέρα άλλαξε σε «Της Ελλάδος τα παιδιά», λόγω διαμαρτυρίας του Μίμη Τραϊφόρου, του στιχουργού του τραγουδιού που ερμήνευσε η Σοφία Βέμπο κατά τον ελληνοϊταλικό πόλεμο του 1940-1941. Ο Τραϊφόρος κατήγγειλε τότε τον αυθαίρετο σφετερισμό του τραγουδιού στον τίτλο του σίριαλ, καθώς θεώρησε ότι “προσέβαλε τη μνήμη αυτών που πολέμησαν στον τελευταίο πόλεμο και της Σοφίας Βέμπο, που ερμήνευσε το θρυλικό τραγούδι”, όπως δήλωσε τότε επίσημα.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις