Για το πώς ένιωσε όταν πήγε στην εξοχική της κατοικία και βρήκε την μπαλκονόπορτα ανοιχτή μίλησε η γνωστή αστρολόγος, Λίτσα Πατέρα, μιλώντας στην εκπομπή της Φαίη Σκορδά, στην τηλεόραση του ΑΝΤ1. Ειδικότερα, μιλώντας για το περιστατικό, τόνισε πως κάποιος μπήκε στο σπίτι της και μάλιστα φεύγοντας έκλεψε την τοστιέρα της και δύο μαχαίρια.

«Πήγα το Σαββατοκύριακο στο εξοχικό μου. Ανοίγω την πόρτα, απέναντι είναι μπαλκονόπορτα και θάλασσα. Ανοίγω λοιπόν και βλέπω τη μπαλκονόπορτα ανοιχτή. Λέω “κάποιος μπήκε μέσα, τι έχει γίνει”, έχω ανατριχιάσει και τώρα που το λέω. Μου έλειπε μόνο μία τοστιέρα και δύο μαχαίρια. Καλά λέω, “μπήκε για να πάρει μια τοστιέρα;”. Δεν κοιμήθηκα όλη τη νύχτα. Τελικώς ανακαλύψαμε ότι μάλλον είχα ξεχάσει το παράθυρο ανοιχτό, κάποιος που δούλευε εκεί γύρω, μπήκε μέσα, ήπιε νερό, πήρε την τοστιέρα κι έφυγε», ανέφερε η Λίτσα Πατέρα.

Η Λίτσα Πατέρα, γεννήθηκε στην Αλεξανδρούπολη σε μία από τις αλλεπάλληλες μεταθέσεις του πατέρα της, ο οποίος ήταν στρατιωτικός. Πολύ σύντομα εγκατέλειψε τα παιδικά όνειρα και τις σπουδές, με τις οποίες θα γινόταν καθηγήτρια γαλλικών, και ακολούθησε το αγαπημένο παιχνίδι των παιδικών της χρόνων. Μετρούσε τ’ αστέρια.

Έκανε πολλά ταξίδια, στις ΗΠΑ, τη Ρωσία, την Αυστραλία, τη Φορμόζα, τις Ινδίες. Μελέτησε φιλοσοφία των θρησκειών και συνάντησε δασκάλους που τη μύησαν στα μυστικά του σύμπαντος. Το 1984 πήρε το Certify από τη Mayo School of Astrology και το 1988 πήρε το Diploma. Στην Ελλάδα παρακολούθησε διάφορα σεμινάρια. Αρθρογραφεί από το 1985 σε εφημερίδες και περιοδικά: 7 Ημέρες, Γυναίκα, Βραδυνή, 24 Ώρες, Τηλεθεατής, Επικαιρότητα, Αδέσμευτος.

Έκανε ραδιοφωνικές εκπομπές και μέχρι σήμερα εργάζεται στον ΑΝΤ-1, όπου παίρνει μέρος σε καθημερινή τηλεοπτική εκπομπή. Ασχολείται επίσης σοβαρά με την αγιογραφία. Με το έργο αυτό «επιχειρεί ένα ταξίδι διαφορετικό από αυτά που προτείνονται συνήθως. Είναι ένα ταξίδι πάνω και μέσα στον κόσμο, με τη βοήθεια της μελέτης των πλανητικών κινήσεων», όπως σημειώνει στον Πρόλογό του ο Βασίλης Βασιλικός. Από τον Οργανισμό Λιβάνη κυκλοφορούν τα βιβλία της: «Στον Ποταμό των Ουράνιων Εξελίξεων» – Τόμος Α’. «Στον Ποταμό των Ουράνιων Εξελίξεων» – Τόμος Β’.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις