Αναπάντητα ερωτήματα φέρνει στην επιφάνεια ένα χειρόγραφο σημείωμα της 35χρονης που κατηγορείται για την επίθεση με βιτριόλι κατά της 34χρονης Ιωάννας, και που είδε το φως της δημοσιότητας από τους άντρες της ασφάλειας. Στο ιδιόχειρο αυτό σημείωμα,  που φαίνεται στην παρακάτω φωτογραφία και βρίσκεται πλέον στα χέρια των αστυνομικών που έχουν αναλάβει την υπόθεση της επίθεσης με βιτριόλι, η κατηγορούμενη γράφει:

ΧΑΛ
“ή κλειδώνει ή αγύριστο κεφάλι…. πάλι θα περάσουμε ωραία
Δουλειά να προσέξω – φίδι ή θάνατο να προσέξω με μια κάτω των 30 είναι πιστός θα μου πει κάτι ευχάριστο
έχει φίδι στην δουλειά του – Πρόσωπο πρόβλημα στο νοσοκομείο ή μπορεί να πάμε ταξίδι να το προτείνει”

Εκ πρώτης όψεως το σημείωμα της 35χρονης φαίνεται εντελώς ακατάληπτο, ωστόσο αυτοί που ξέρουν μπορούν να αναγνωρίσουν ότι πίσω από τα «ιερογλυφικά» κρύβονται μόνο κάποιες απλές σημειώσεις με όσα της… αποκάλυψαν τα χαρτιά, ίσως από κάποια χαρτορίχτρα που απλά συμβουλεύτηκε η φερόμενη ως δράστρια για να της πει το μέλλον και γιατί όχι ίσως για να “δέσει” τη σχέση της με τον 40χρονο άνδρα, “μήλον της έριδος”.  Στο ιδιόχειρο σημείωμα της 35χρονης μεταξύ άλλων αναγράφεται η λέξη ΧΑΛ η οποία δεν πρόκειται για αρχικά λέξεων, αλλά για τη γνωστή τράπουλα χαρτομαντείας «ΧΑΛ»,

Τι είναι η τράπουλα Χαλ (Ηal)

H Χαλ (Ηal), είναι μια τράπουλα που πολλές χαρτομάντισσες χρησιμοποιούν για να προβλέψουν το μέλλον. Ο Ηal. G. ο δημιουργός αυτής της τράπουλας, ασχολήθηκε πάρα πολλά χρόνια με τα μυστήρια της Σφίγγας και μελέτησε τις απόκρυφες επιστήμες. Συγκέντρωσε και αποκρυπτογράφησε σήματα από τις Ασιατικές χώρες, την Ινδία, την Αίγυπτο, που έχουν σχέση με τις επιστήμες αυτές και περιέλαβε κάποια από αυτά –κατάλληλα προσαρμοσμένα-στην τράπουλά του.

Σε 32 κάρτες –οι 29 έχουν 2 σήματα στην πάνω αριστερή και κάτω δεξιά γωνία- περιλαμβάνει τα 12 ζώδια, τους πλανήτες που τα κυβερνούν και σχήματα που αφορούν σε όλους τους σημαντικούς τομείς της ζωής μας.

«Η τράπουλα του Hal στα χέρια όσων τη χρησιμοποιούν σωστά, δείχνει με απόλυτη ακρίβεια το χαρακτήρα και τις προθέσεις των ατόμων που κυριαρχούν στη ζωή μας, την πορεία μιας ερωτικής σχέσης και καθορίζει χρονικά μια επανασύνδεση, ένα χωρισμό ή μια επισημοποίηση.
Αποκαλύπτει επίσης την εξέλιξη των οικονομικών θεμάτων και είναι ο καλύτερος σύμβουλος για επαγγελματικά ζητήματα, αφού προβλέπει όχι μόνο την επαγγελματική πορεία των ατόμων, αλλά και την κατάλληλη χρονική στιγμή για επενδύσεις, επεκτάσεις, προσλήψεις, δάνεια κ.λ.π», γράφει διαφήμιση γνωστής μελλοντολόγου.

Την τράπουλα Χαλ συμβουλευόταν η 35χρονη Έφη για να μάθει το μέλλον της. Ωστόσο δεν έχει γίνει γνωστό μέχρι στιγμής αν έριχνε τα χαρτιά μόνη της και σημείωνε τα… συμπεράσματά της ή αν είχε απευθυνθεί σε κάποιο άλλο άτομο που γνώριζε τη μέθοδο. Αν ισχύει το δεύτερο καμία  μελλοντολόγος τελικά δεν κατάφερε  να προβλέψει την αναπάντεχη τροπή που πήρε η ζωή της 35χρονης, της φερόμενης ως δράστριας.

Να θυμίσουμε ότι σήμερα το πρωί η 35χρονη μεταφέρθηκε στην Ευελπίδων, για να καταθέσει όπου εκεί σύμφωνα με πληροφορίες φέρεται να έκανε χρήση του δικαιώματος της σιωπής. Δημοσιογράφος του Alpha ανέφερε πως η 35χρονη έξω από το γραφείο του ανακριτή ήταν λαλίστατη, ωστόσο μέσα επικαλέστηκε την άσχημη ψυχολογική της κατάσταση και υποστήριξε ότι δεν είναι σε θέση να απολογηθεί. «Η εντολέας μου λόγω της σωματικής και ψυχολόγος κατάστασης στην οποία βρίσκεται δεν ήταν σε θέση να απολογηθεί. Έκανε χρήση του δικαιώματος της σιωπής και ζήτησε να απολογηθεί σε επόμενο χρόνο. Επιπλέον υπήρξαν νέα στοιχεία τα οποία θέλαμε να μελετήσουμε και με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα προφυλακίστηκε» σημείωσε ο δικηγόρος της Σάκης Κεχαγιόγλου.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις