Η Ολυμπία Χοψονίδου είχε πριν λίγες ημέρες τα γενέθλιά της, (στις 17 Ιουνίου), και τα social media της, όπου είναι πολύ ενεργή, γέμισαν με ευχές από τους φίλους της και τους γνωστούς της, λουλούδια και τούρτες. Φυσικά οι καλύτερες ευχές για την πρώην Σταρ Ελλάς ήταν αυτές του αγαπημένου της συζύγου και πατέρα των παιδιών τους, Βασίλη Σπανούλη.

Η Ολυμπία ανήρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram τα πανέμορφα λουλούδια που της πρόσφερε ο Βασίλης Σπανούλης, αλλά και τον μαυροπίνακα του σπιτιού, ο οποίος γέμισε με όμορφες ευχές από το σύζυγό της και τα έξι τους παιδιά με αφορμή τα 37α γενέθλιά της.

«Σ’ αγαπάμε», ευχές που, όπως φαίνεται, υπογράφουν ο “Kill Bill” και τα έξι παιδιά τους (Μπαμπάς, Θανάσης, Βασίλης, Δημήτρης, Αιμιλία, Αναστασία, Μπέμπα).

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού με τη σειρά του κοινοποίησε μια κοινή φωτογραφία με την γυναίκα της ζωής του της είπε πόσο την αγαπά και ευχήθηκε έτσι «χρόνια πολλά». Ο Σπανούλης θέλησε να μοιραστεί τη χαρά του για τα 37α γενέθλια της συζύγου του και με τους φίλους του στο Instagram, στέλνοντας ως «story» τη συγκεκριμένη selfie του ζευγαριού, όπου απεικονίζεται η γυναίκα του γεμάτη φιλιά στο πρόσωπο της.

Η πρώην Σταρ Ελλάς γεννήθηκε στις 17 Ιουνίου του 1983 και έκλεισε τα 37 της χρόνια. Η Ολυμπία Χοψονίδου μαζί με τον σύζυγό της Βασίλη Σπανούλη έχουν δημιουργήσει μια υπέροχη οικογένεια και τα έξι τους παιδιά είναι όλη τους η ζωή.  Ο Βασίλης Σπανούλης και η πρώην Σταρ Ελλάς παντρεύτηκαν στις 24 Ιουνίου του 2011 με θρησκευτικό γάμο, ενώ ήδη από το 2009 ήταν παντρεμένοι με πολιτικό. Tο πρώτο τους παιδί γεννήθηκε το 2010 και πήρε το όνομα Αθανάσιος. Ακολούθησαν άλλα δύο αγόρια: ο Βασίλης το 2012 και ο Δημήτρης το 2013. Το 2015 το ζευγάρι απέκτησε το τέταρτο παιδί του, που είναι κορίτσι και ονομάστηκε Αιμιλία. Τον Σεπτέμβριο του 2017 απέκτησαν το πέμπτο τους παιδί, που είναι και αυτό κορίτσι, ενώ τον Ιανουάριο υποδέχτηκαν στον κόσμο το έκτο τους παιδάκι, την αγαπημένη κορούλα τους.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις