Τον έντονο διάλογο που είχε ο Snik με τη Δέσποινα Βανδή στο πλατό του J2US και ο οποίος “κόπηκε” στο μοντάζ, αποκάλυψε η Ελένη Βουλγαράκη στον αέρα της εκπομπής “Έλα χαμογέλα”.

«Ήταν αρκετή ώρα πάνω στη σκηνή ο Snik και δεν γινόταν να παίξει όλο το απόσπασμα. Η Δέσποινα Βανδή ξεκίνησε να μοιράζεται μια προσωπική της ιστορία απ’ όταν βρέθηκε στο Μόντε Κάρλο το 2002 και συνάντησε από κοντά τον 50 Cent. Ξεκίνησε να μιλάει, αλλά ο Snik την διέκοψε και της είπε συγκεκριμένα ότι “εσείς οι μεγάλοι καλλιτέχνες να μπείτε στο Instagram μου, να με μάθετε, να με γνωρίσετε και μετά να βγάζετε συμπεράσματα ότι εμείς δεν είμαστε σωστά και καλά πρότυπα”.

Έλεγαν για τα κοσμήματα κι εκεί η Δέσποινα Βανδή του είπε ότι “εγώ άλλο ήθελα να σου πω, ότι συνάντησα τον 50 Cent και φορούσε κάτι βαριές αλυσίδες και του είπα μπορείς να μου χαρίσεις μία;”. Αυτό ήθελε να πει, αλλά ο Snik την διέκοψε και είπε αυτό για τα κακά πρότυπα.

Έχουν ακούσει διάφορα οι ράπερς και για τη μουσική τους και ότι είναι κακά πρότυπα και γι’ αυτό υπήρξε επιθετικός απέναντι στη Δέσποινα Βανδή. Ήταν λες και ήταν προετοιμασμένος να δεχτεί επίθεση από τη Δέσποινα Βανδή και να απαντήσει με αυτόν τον τρόπο», είπε η Ελένη Βουλγαράκη στην εκπομπή “Έλα χαμογέλα”.

Τι είπε ο SNIK για τα media

«Εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα με τα media, δεν ξέρω αν έχουν πρόβλημα μαζί μου… Καθημερινά παίρνω πολλά μηνύματα για να πάω σε εκπομπές… Απλά αν πήγαινα σε όλες τις εκπομπές που μου λένε δεν θα ήμουν ο “snikthehustla”, θα ήμουν ο… “Snik the γλάστρα”.

Επιλέγω που θα πάω και κάποια στιγμή θα δώσω μια συνέντευξη και θα πω κάποια πράγματα πιο αναλυτικά. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από τη δουλειά μου, έχω δουλέψει πολύ σκληρά», είπε αρχικά ο Snik, ενώ συμπλήρωσε για τα charts, πως «ότι γράφει γίνεται νούμερο 1»και πως οι στίχοι των τραγουδιών του είναι όλοι δικοί του.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις