Καλεσμένος στην εκπομπή “Πρωινοί Τύποι” βρέθηκε σήμερα ο Παύλος Ορκόπουλος, ο οποίος μίλησε για τον ρόλο του στις Άγριες Μέλισσες, τις εξελίξεις με τον Κυπραίο και την πηγή έμπνευσης του για την ερμηνεία του. Ο ηθοποιός ρωτήθηκε για το που «πάτησε» για να ερμηνεύσει τον Ταξίαρχο, ένα τραγικό πρόσωπο, που βιώνει ένα δράμα που δε θα ήθελε να ζήσει κανένας γονιός.

Συγκεκριμένα είπε: “Ο ηθοποιός πρέπει να αντλεί από γεγονότα που έχουν συμβεί. Έχουμε ένα πρόσωπο τραγικό πρόσωπο τώρα που θέλει δικαίωση. Υπάρχει μια μάνα που ψάχνει δικαίωση για τον γιο της και η κοινωνία της συμπαραστέκεται. Σε αυτό πάνω, και να με συγχωρεί αυτή η μάνα, αλλά αντλώ από τον πόνο της για να μπορέσω να στηρίξω κι εγώ την ερμηνεία μου και να αφορά το σήμερα”.

Δείτε το απόσπασμα στο 6:45 του βίντεο:

“Δεν μπορώ να παραλληλίσω τον πόνο της με τον πόνο μου, απλώς, και να με συγχωρεί, αντλώ από αυτόν τον πόνο για να στηρίξω την ερμηνεία μου”, δήλωσε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός Παύλος Ορκόπουλος, αναφερόμενος στη μητέρα του Παύλου Φύσσα.

Λίγα λόγια για τον Νέστορα από τις Άγριες Μέλισσες που υποδύεται ο Παύλος ΟρκόπουλοςΟ προστάτης των 3 αδερφών. Πρώην στρατιωτικός. Εμπνέει σεβασμό με τη σοβαρότητα και τη σοφία του. Ζει σχετικά απομονωμένος αν και πάντα φροντίζει να προσφέρει τη βοήθειά του σε όποιον τη χρειάζεται. Του αρέσει το διάβασμα, και έχει ένα μεγάλο ενδιαφέρον για ό,τι καινούριο και προοδευτικό συμβαίνει στον κόσμο. Ο Νέστορας είναι ο άνθρωπος που όχι μόνο θα σταθεί στο πλάι των κοριτσιών αλλά θα εμπλακεί ενεργά και στις έρευνες για τον φόνο του Σέργιου και τον θάνατο του Γιάννου. Αυτό θα τον φέρει σε σύγκρουση με τον Δούκα Σεβαστό. Η άγνωστη προσωπική του τραγωδία θα έρθει στο φως αργότερα.

“Αυτός ο ρόλος, ο ρόλος του Νέστορα έχει προεκτάσεις και βάθος. Θέλει να εκφράσει τα πατρικά του αισθήματα και προκύπτει αυτή η σχέση του με τον Θωμά και εκείνος ανταποκρίνεται, τον βλέπει σαν πατέρα. Έχει αναπτυχθεί μεταξύ τους μια πολύ ουσιαστική και ιδιαίτερη σχέση. Και είναι δολοφόνος του γιου του”, έχει δηλώσει σε συνέντευξη του ο Παύλος Ορκόπουλος.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις