Εκτάκτως στο νοσοκομείο εισήχθη χθες την Τρίτη ο Τζόνυ Βαβούρας, ύστερα από ενοχλήσεις που αισθάνθηκε στην καρδιά. Ο γνωστός ηθοποιός και τραγουδιστής έκανε εισαγωγή στα επείγοντα και μετά από τις απαραίτητες εξετάσεις υποβλήθηκε σε αγγειοπλαστική. Την είδηση έκανε γνωστή ο ίδιος μέσα από ανάρτηση του στο Facebook.

«Καλησπέρα από την Ευρωκλινική….. Είχα χρόνια να περάσω αλλά με την ευκαιρία μιας (ακόμα) ενόχλησης στην καρδιά εισήχθην στα επείγοντα δια τας αναγκαίας εξετάσεις και θα παραμείνω για ένα καλό ξεσκόνισμα….. Μην βιάζεστε, λέω να μην την κάνω ακόμα !», ;έγραψε.

Έπειτα, το πρωί της Τετάρτης θέλησε να καθησυχάσει τους διαδικτυακούς του φίλους που ανησύχησαν για την κατάσταση της υγείας του. Στη δεύτερη ανάρτηση του πόζαρε χαμογελαστός και ενημέρωσε τους φανς του ότι όλα πήγαν καλά. «Την σκαπουλάραμε και αυτή τη φορά! Την βγάλαμε με αγγειοπλαστική, μπαλονάκι, ξεβούλωμα του παλιού στεντ και προσθήκη ενός ακόμα στην περισπωμένη (αρτηρία). Σας ευχαριστώ όλους για την αγάπη σας.You made my day.»

Πως βγήκε το όνομα του

Ενώ συνήθως ο ιδρυτής μιας μπάντας δίνει σε αυτήν το όνομά του, στην περίπτωση του Τζόνυ έγινε το αντίθετο.

«Το Βαβούρα, μου το κόλλησε αυτός ο τρελός, ο φίλος μου ο Κώστας Χαριτοδιπλωμένος, άθελά του, γιατί ήρθε ν’ ακούσει την μπάντα, τη Vavoura Band, στα πρώτα της βήματα, με ντράμερ τον συγχωρεμένο τον Στέργιο Λεμονίδη, ο οποίος ήρθε να μας βοηθήσει. Ήταν Σεπτέμβριος του 1976 στο υπογειάκι στην Αγ. Παρασκευή κάτω από το σπίτι μου, όταν ήρθε ο Χαριτοδιπλωμένος που δεν χωρούσε κιόλας γιατί ήταν ψηλός 1.90… κάτι και το δωμάτιο ήταν 1.85 κι έσκυβε! Είχαμε το θράσος τότε με τον Στέργιο και το Δρόλαπα να θέλουμε να παίξουμε σ’ ένα χορό του Deere ενώ βαράγαμε άσχημα και ξεκουφαίναμε τον κόσμο. Ήρθε λοιπόν να μας ακούσει, άντεξε κανά τέταρτο και μετά μας λέει: Μάγκες, δεν παίζετε άσχημα, αλλά κάνετε πολύ βαβούρα! Τότε πετάγομαι και λέω: Να, το όνομα για το συγκρότημα. Vavoura Band. Κολλάω λοιπόν το όνομα στην μπάντα και ο κόσμος μου κολλάει το Βαβούρα γιατί ήμουν ο frontman», έχει δηλώσει σε συνέντευξη του στο ogdoo.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις