Για τέταρτη συνεχόμενη ημέρα η Κατερίνα Καραβάτου καλημέρισε τους τηλεθεατές στην «Φωλιά των Κου Κου», χωρίς την παρουσία του συζύγου της Κρατερού Κατσούλη. Η παρουσιάστρια στην έναρξη της εκπομπής θέλησε να ξεκαθαρίσει ωστόσο πως η υγεία του συζύγου της πάει καλύτερα είναι κάτι που ξεπερνιέται και αν όλα πάνε καλά, εκείνος θα επιστρέψει τη Δευτέρα στο πλατό. Η Καραβάτου όμως δε θέλησε να αποκαλύψει όμως περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο Κρατερός Κατσούλης και αρκέστηκε στο να αναφέρει ότι όλα ξεπερνιούνται:

«Ο Κρατερός μας σήμερα δεν είναι εδώ, αλλά επειδή στέλνετε πάρα πολλά μηνύματα, ξέρω ότι ενδιαφέρεστε πάρα πολύ, θέλω να σας πω με σίγουρες πληροφορίες από το οικογενειακό του περιβάλλον, ότι είναι πολύ καλύτερα. Δεν θα είναι σήμερα μαζί μας, όμως νομίζω πως από Δευτέρα θα τον έχουμε εδώ και θα είμαστε όλοι μαζί. Αυτά είναι τα πολύ χαρούμενα νέα», είπε αρχικά η Κατερίνα Καραβάτου.

Στη συνέχεια η Κατερίνα Καραβάτου υπογράμμισε:

«Μην ανησυχείτε, είναι κάτι που ξεπερνιέται. Γιατί ακούω διάφορα, όχι, είναι κάτι το οποίο ξεπερνιέται».

Να θυμίσουμε ότι πριν λίγες ημέρες η Κατερίνα Καραβάτου είχε βγει στην εκπομπή της και ανακοίνωσε ότι ο Κρατερός Κατσούλης αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα υγείας και δεν θα είναι στο πλατό των Κου Κου.
«Καλημέρα σε όλους. Είμαστε εδώ. Όχι όλοι. Είναι σαφές εδώ. Είμαστε εδώ στη φωλιά μας και είμαστε όσοι μπορούμε να είμαστε. Για τον Στέφανο σας έχουμε μιλήσει. Δεν είναι μαζί μας ούτε ο Κρατερός μας σήμερα. Ορισμένα πράγματα δεν μας πάνε καλά. Έχει ένα πρόβλημα με την υγεία του και για αυτό δεν είναι μαζί μας σήμερα. Εμείς οι υπόλοιποι θα είμαστε εδώ για να υπερασπιστούμε τη δουλειά όλων αυτών των ανθρώπων που δουλεύουν σκληρά για την εκπομπή. Όπως ξέρετε, δυσκολίες, μικρότερες ή μεγαλύτερες συμβαίνουν σε όλους. Είμαστε εδώ για να τα περνάμε όλα μαζί με αισιοδοξία, κέφι και χαρά».

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις