Ο Τάσος Ξιάρχος ήταν καλεσμένος στο «Έλα Χαμογέλα» και εξήγησε γιατί δεν μιλάνε με τον Snik. Τι είχε συμβεί μεταξύ των δύο; «Με πήραν τηλέφωνο τρεις μέρες πριν τα βραβεία MAD και μου ζήτησαν να κάνουμε μια χορογραφία με την Τάμτα. Έγινε γνωστό, άρχισε να γίνεται χαμός με τα βιντεάκια στο instagram, χιλιάδες κόσμος και λέμε πάμε για video clip και θα βασιστούμε στη χορογραφία. Φτιάχνω τη χορογραφία, σκέφτομαι όλο πως θα γίνει και βλέπω ένα αποτέλεσμα που έχουν κόψει τα μισά και παίζουν όπως τα κλασσικά video clip και λέω «όχι πάλι το ίδιο».

Mου στέλνει η εταιρεία μήνυμα και μου λέει, «θα προωθήσεις το clip;». Λέω «γιατί να προωθήσω κάτι που δεν προωθεί τη δουλειά μου. Ή πληρώστε με για να το κάνω ή να είναι κάτι που θα χαίρομαι να διαφημίσω».

Εκεί ήταν που έμαθα ότι ο Snik με έβρισε λίγο στην εταιρεία και είπε «ποιος νομίζει ότι είναι αυτός» γιατί ανέβασα για τον σκηνοθέτη ότι στην Ελλάδα οι σκηνοθέτες έχουν μάθει να μη δείχνουν το χορό αλλά άλλα πράγματα όπως σωματικά μέλη κτλ. Έκραξα πολύ άσχημα τον σκηνοθέτη γιατί όσο και να πει ο καλλιτέχνης, ο σκηνοθέτης είναι αυτός που ξεκινάει το project και το τελειώνει. Ήταν κοινή απόφαση να κοπεί το πρότζεκτ, συνδυασμός» είπε ο Τάσος Ξιάρχος.

Κυκλοφόρησε τραγούδι με την Κόνι Μεταξά

Το εντυπωσιακό «ζεύγος» του J2US αποφάσισε να κυκλοφορήσει ένα τραγούδι το οποίο φέρει τον τίτλο «Μόνο Πάγο», το οποίο έχει γράψει ο Τάσος Ξιαρχός (στίχους) και τη μουσική υπογράφει πάλι ο Τάσος μαζί με τον Βασίλη Κουμετσάκο. Πρόκειται για ένα άκρως δροσερό κομμάτι με καλοκαιρινά vibes και πρωτότυπο video clip.  Φυσικά, το πετυχημένο ντουέτο συνεχίζει να εργάζεται με πάθος, προετοιμάζοντας τις επόμενες εμφανίσεις τους στο πετυχημένο «Just The 2 Of Us», κάθε Σάββατο βράδυ στο Open TV, όπου και κερδίζουν πάντα την εκτίμηση και τον θαυμασμό της κριτικής επιτροπής.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις