Ο άλλοτε διαγωνιζόμενος του κορυφαίου ριάλιτι μαγειρικής, Master Chef θέλησε να πει δημόσια  συγγνώμη, όταν βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Dot. Ο πρώην παίκτης του MasterChef, αναφέρθηκε σε ένα γεγονός που τον απασχολούσε και ήθελε -όπως τόνισε- να το βγάλει από μέσα του. Ο μάγειρας, αναφέρθηκε στην προσωπική του ζωή, αλλά και στη συμπεριφορά που είχε μέσα στο παιχνίδι. Ειδικά απέναντι στην Κατερίνα Λένη, η οποία εργάζεται ως κομμώτρια και είχε κάνει ένα σχόλιο, το οποίο συζητήθηκε αρκετά.

Η δημόσια συγγνώμη του Γιώργου Λασκαρίδη

Ο Γιώργος Λασκαρίδης για την πρώην συμπαίκτρια του με την οποία δημιούργησαν την μεγαλύτερη κόντρα του φετινού MasterChef είπε: «Την αποκάλεσα κομμώτρια την πρώτη φορά που τσακωθήκαμε, ήμουν εκτός εαυτού. Και είπα ότι θα μας κρίνει τώρα μια κομμώτρια. Δεν μετάνιωσα για τίποτα, έτσι είναι ο χαρακτήρας μου. Ζήτησα συγγνώμη από όλες τις κομμώτριες, αλλά ζήτησα συγγνώμη και από την Κατερίνα τις επόμενες μέρες. Με την Κατερίνα τσακωθήκαμε δύο φορές on camera και μια φορά από πίσω».

Η εξομολόγηση για την προσωπική του ζωή

«Παντρεύομαι. Του χρόνου το καλοκαίρι θα γίνει ο γάμος. Ο γάμος θα γίνει στην Κρήτη, θέλω να είναι κοντά σε παραλία, να είναι και λίγο παραδοσιακό αλλά ταυτόχρονα και λίγο διαφορετικός», σημείωσε.

Τι είχε πει για την Κατερίνα σε προηγούμενη συνέντευξη

«Πιστεύω ότι η Κατερίνα είναι μια πολύ έξυπνη γυναίκα, πολύ χειριστική και πιστεύω ότι ο λόγος που με είχε στοχοποιήσει ήταν γιατί ήταν ο μόνος τρόπος να αναδειχθεί από το παιχνίδι, αφού μαγειρικά δεν μπορούσε να φτάσει ψηλά. Με στοχοποίησε πολύ νωρίς στο παιχνίδι, στη συνέχεια έλεγε στους πάντες ότι είναι άχρηστοι και τους κακολογούσε, ενώ έλεγε πολλά πράγματα πίσω από την πλάτη μου.

Πιστεύω ότι όση αξία πήρε από το να με κατηγορεί και να ασχολείται μαζί μου ήταν αρκετή, δεν θέλω να της δώσω άλλο σημασία, δεν θέλω να ασχοληθώ άλλο μαζί της.