Την Κόνι Μεταξά φιλοξένησε ο Τατιάνα Στεφανίδου στο «Μαζί σου», το απόγευμα της Κυριακής, σε μια πολύ συγκινητική συνέντευξη που η κόρη του Λευτέρη Πανταζή μίλησε με την Τατιάνα Στεφανίδου για όλα. Η Κόνι Μεταξά και ο Τάσος Ξιάρχος είναι το ζευγάρι που είναι φαβορί φέτος για τη μεγάλη νίκη στο J2US, καθώς οι εμφανίσεις τους έχουν αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις και τα σχόλια κριτών σε όλα τα live είναι πολύ διθυραμβικά.
Μετά την προβολή ενός βίντεο με τις εμφανίσεις τους στο J2US, η Κόνι Μεταξά, σχεδόν έβαλε τα κλάματα. «Συγκινούμε όταν μας βλέπω! Έχω κλάψει πάρα πολύ φέτος στην τηλεόραση. Αχ… θα τρελαθώ!», μονολόγησε, σκουπίζοντας τα μάτια της.

Όταν η Τατιάνα Στεφανίδου την ρώτησε ποιος είναι ο λόγος που συγκινήθηκε, η Κόνι Μεταξά εξομολογήθηκε πως είναι η πρώτη φορά στην επαγγελματική της πορεία που δεν δέχεται αρνητικά σχόλια.

«Πάντα δουλεύω πάρα πολύ σκληρά, γιατί είμαι πωρωμένη με τη δουλειά μου! Αλλά νομίζω ότι είναι η πρώτη φορά που δουλεύουμε τόσο σκληρά και πιάνει τόπο, έχει ανταπόκριση. Δεν τρελαίνομαι εγώ να ακούσω ότι είμαι η καλύτερη, απλά ότι κάποιος είπε «φαίνεται ότι τα παιδιά δουλεύουν πολύ». Έχω χρόνια να το ακούσω αυτό. Από τη μέρα που έχει ξεκινήσει το J2US, με τον Τάσο δεν κοιμόμαστε, δεν τρώμε, δουλεύουμε πάρα πολύ σκληρά και επειδή το κάνω αυτό χρόνια και πάντα ακούω μόνο αρνητικά, τώρα τουλάχιστον βλέπουν την προσπάθεια. Πρώτη φορά που δεν άκουσα αρνητικά ήταν τρία live πριν», ανέφερε η Κόνι Μεταξά.

Να θυμίσουμε ότι πριν από λίγες ημέρες πολλοί παρατήρησαν ότι η Κόνι Μεταξά άλλαξε το όνομά της στο Instagram, προσθέτοντας δίπλα στο Μεταξά, το Παγκοζίδη, το οποίο είναι και το αληθινό επίθετο του πατέρα της, Λευτέρη Πανταζή. «Το άλλαξα και το έκανα Παγκοζίδη επειδή ήθελα να πάρω το μπλε τικ στο Instagram. Δεν το άλλαξα για κανέναν άλλο λόγο Θέλω να λένε σωστά το όνομά μου. Κωνσταντίνα Κόνι Μεταξά. Δεν έχει να κάνει με τον πατέρα και τη μάνα μου» δήλωσε η Κόνι Μεταξά.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις