Χρόνια πολλά στη μικρότερη κόρη του Δάφνη, εύχεται ο Κυριάκος Μητσοτάκης, με μία τρυφερή φωτογραφία στο Instagram. Ο πρωθυπουργός συνόδευσε την φωτογραφία με το σχόλιο: «Αγάπη μου Χρόνια Πολλά! 17 κεράκια σβήνουμε σήμερα! #happybirthday».

Οι δυο τους ποζάρουν στο γραφείο του πρωθυπουργού στο Μαξίμου χαμογελαστοί, με τον Κυριάκο Μητσοτάκη να κοιτάζει τρυφερά τη μικρή του κόρη. Φυσικά, τα likes αλλά και οι ευχές από τους διαδικτυακούς ακόλουθους του Κυριάκου Μητσοτάκη, «έπεσαν βροχή».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Αγάπη μου Χρόνια Πολλά! 17 κεράκια σβήνουμε σήμερα! #happybirthday ❤️

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kyriakos Mitsotakis (@kyriakos_) στις

Ποια είναι τα παιδιά του Κυριάκου Μητσοτάκη

Η 22χρονη Σοφία είναι η πρωτότοκη κόρη του Κυριάκου Μητσοτάκη και της Μαρέβας Γκραμπόφσκι. Τον Απρίλιο 2019 πήρε το πτυχίο της από το γνωστό αμερικανικό πανεπιστήμιο Johns Hopkins, όπου σπούδασε Δημόσια Υγεία. Τότε, η μητέρα της δεν μπορούσε να κρύψει τη χαρά της για την επιτυχία της κόρης της.

«Συγχαρητήρια Σοφάκι μου! Είμαστε περήφανοι για όσα έχεις καταφέρει με σκληρή δουλειά και αφοσίωση στο στόχο σου!!! Ποτέ δεν σταματάς να με εκπλήσσεις! Συγχαρητήρια για την αποφοίτησή με έπαινο! Τόσο περήφανη για εσένα! Σε αγαπώ».

Πλέον η Σοφία Μητσοτάκη εργάζεται σε έναν από τους μεγαλύτερους τραπεζικούς οργανισμούς του κόσμου, την Goldman & Sachs.

Δεύτερος στη σειρά είναι ο 20χρονος Κωνσταντίνος, ο οποίος αποφοίτησε από το Κολέγιο Αθηνών και σπουδάζει στο Πανεπιστήμιο της Βοστόνης. Ο νεαρός Κωνσταντίνος, σύμφωνα με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, είναι ο πιο αυστηρός κριτής του και έχει πάρει το βιτριολικό χιούμορ του συνονόματου παππού του.

Κυριάκος και Κωνσταντίνος Μητσοτάκης το βράδυ των εκλογών

Όσο για το μικρότερο παιδί της οικογένειας, τη Δάφνη, είναι το πρόσωπο που συνόδευσε τον πατέρα της στο εκλογικό κέντρο, στις τελευταίες εκλογές. Όπως έχει πει ο πρωθυπουργός σε συνέντευξή του, η Δάφνη είναι ο μοναδικός άνθρωπος που δικαιούται να έχει παράπονα από εκείνον, καθώς όταν τα αδέλφια της ήταν στην ηλικία της, εκείνος δεν είχε ασχοληθεί με την πολιτική. Πολλές φορές μάλιστα του έχει κάνει παράπονα για τη δουλειά του, ρωτώντας τον: «Δεν μπορείς να έχεις μια κανονική δουλειά;»

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Κυριακή με το κοριτσάκι μου! #finallySunday #neverwithoutmygirls

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mareva Grabowski-Mitsotaki (@marevagrabowskimitsotaki) στις

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις