Παρουσία λίγων φίλων και συγγενών και μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης και η Λένα Δροσάκη ένωσαν τις ζωές τους με πολιτικό γάμο, το Σάββατο 27 Ιουνίου 2020, στα Βραχναϊκά Αχαΐας. Το ερωτευμένο ζευγάρι παντρεύτηκε μακριά από την πρωτεύουσα, λίγο πριν υποδεχτεί στον κόσμο τον καρπό του έρωτά του, το πρώτο του παιδάκι. Κουμπάροι στον γάμο ήταν η αρχισυντάκτρια της εκπομπής «Το Πρωινό», Βένια Καραγιάννη και ο ηθοποιός, Άγγελος Μπούρας.

Το πρωί της Δευτέρας 29 Ιουνίου 2020, η Φαίη Σκορδά σχολίασε την χαρμόσυνη είδηση, προβάλλοντας την πρώτη κοινή φωτογραφία του νεόνυμφου ζεύγους, λίγο αφότου αντάλλαξαν όρκους αιώνιας πίστης και αγάπης. Η παρουσιάστρια, μάλιστα, έδειξε στον αέρα της εκπομπής και την μπομπονιέρα, η οποία ήταν ένα άσπρο κουτάκι με τα αρχικά των ονομάτων τους.

Την ευχάριστη είδηση, αποκάλυψαν οι κουμπάροι του ζευγαριού, Βένια Καραγιάννη και Άγγελος Μπούρας με μια τους ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Την Κυριακή 28 Ιουνίου 2020, μια ημέρα μετά το γάμο, το ζευγάρι οργάνωσε ένα τραπέζι στο οποίο έδωσαν το παρόν οι οικογένειές τους και οι κουμπάροι. Από αυτό το τραπέζι τόσο ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης όσο και η Λένα Δροσάκη κοινοποίησαν μερικές φωτογραφίες στους λογαριασμούς τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μη μπορώντας να κρύψουν τη χαρά τους.

Το ζευγάρι που είχε ανακοινώσει τον γάμο του μέσα στον Ιούνιο, παντρεύτηκε σε πολύ κλειστό κύκλο και μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας στην ιδιαίτερη πατρίδα της νύφης, την Πάτρα. Μετά τον όμορφο γάμο του, το ζευγάρι προσκάλεσε λίγους και καλούς φίλους και συγγενείς σε μία από τις πιο όμορφες παραθαλάσσιες τοποθεσίες της Πάτρας, τα Βραχναίικα, για να γιορτάσουν όλοι μαζί αυτή την ευτυχισμένη του στιγμή.

Κοντά στο νεόνυμφο ζευγάρι ήταν στενοί συγγενείς και φίλοι. Μάλιστα, τόσο η Λένα Δροσάκη όσο και ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης ανέβασαν όμορφες φωτογραφίες από αυτές τις στιγμές τους θέλοντας να μοιραστούν την ευτυχία τους που είναι εμφανής στα χαμόγελά τους.