Μια από τις μεγαλύτερες εκπλήξεις του φετινού καλοκαιριού είναι η συνεργασία του Mad Clip και της Josephine για το «Fimi», που κυκλοφορεί μαζί με music video από την Panik Records. Ο καλλιτέχνης της ελληνικής trap σκηνής με τα απανωτά no 1 hits ενώνει τις δυνάμεις του με την πολυτάλαντη τραγουδίστρια που έχει καταφέρει να ξεχωρίσει με τον δικό της μοναδικό τρόπο, σε ένα smash hit για τον έρωτα ακόμα και όταν είναι… αταίριαστος.

Να σημειωθεί ότι ο Mad Clip έγραψε τη μουσική, καθώς και τους στίχους μαζί με τη Josephine, ενώ την παραγωγή έκαναν οι Gosei και DJ Stephan. Η «Fimi», που αγαπήθηκε αμέσως από το κοινό και ήδη ξεχωρίζει στο ραδιοφωνικό airplay, συνοδεύεται από ένα κινηματογραφικό και glam music video, που σκηνοθέτησε ο Γιώργος Μπενιουδάκης. Έτσι, Mad Clip και Josephine μας παρασύρουν με την πιο δυνατή «Fimi» του φετινού καλοκαιριού!

Υπενθυμίζεται ότι πριν από λίγες ημέρες, στις 24 Ιουνίου 2020, ο τράπερ Mad Clip μίλησε για το lifestyle, το πραγματικό του όνομα, την οικονομική του άνεση, τις εμφανίσεις αλλά και τον Σάκη Ρουβά, στη συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή του Τάσου Τέλογλου, «Special Report». Σε μια εποχή που η μουσική τραπ κερδίζει όλο και περισσότερους θαυμαστές, οι εκπρόσωποι του είδους συγκεντρώνουν εκατομμύρια views στο YouTube και προκαλούν… φρενίτιδα ανάλογη με εκείνη που προκαλούσε κάποτε ο Σάκης Ρουβάς.

«Το πραγματικό μου όνομα είναι Πίτερ Αναστασόπουλος, νιώθω πως ότι στόχο βάλω, θα το καταφέρω. Είτε έκανα ραπ, είτε πούλαγα λεμόνια θα το έκανα σε τέτοιο βαθμό που θα το έκανα καλά» ανέφερε αρχικά ο Mad Clip. Το απόσπασμα της συνέντευξης αυτής προβλήθηκε και στην εκπομπή «Το Πρωινό» του Ant1.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο 11.14″ στο βίντεο που ακολουθεί:

Σχολιάζοντας το lifestyle, ο Mad Clip τόνισε: «Κυνηγάς ένα lifestyle, και κακά τα ψέμματα, το να δουλεύεις 09.00-17.00 δεν θα σε πάει όσο γρήγορα θες εκεί. Βρήκα τον τρόπο μου να μεταφράσω τη δικιά μου αλητεία, να την κάνω εμπορική. Ο στόχος πάντα ήταν να είμαι μουσικός» και πρόσθεσε: «Η φάση της τραπ έχει “ξεφύγει”, όπως ήταν ο Ρουβάς κάποτε και τσίριζαν τα κοριτσάκια, τώρα τσιρίζουν για εμάς».

Αναφερόμενος στις εμφανίσεις που πραγματοποίησε το 2019, ο Mad Clip εξομολογήθηκε πως: «Το 2019 έκανα 240 εμφανίσεις και είμαι πλέον πάρα πολύ άνετος οικονομικά. Καλλιτέχνες έχουν φτάσει πλέον να παίρνουν 5.000 ευρώ για κάθε εμφάνιση», πρόσθεσε. «Είμαι πολύ άνετος, που σημαίνει… γιατρός», είπε χαρακτηριστικά. Ο γνωστός τράπερ, Mad Clip, μίλησε για την αποδοχή του κόσμου, τις 240 εμφανίσεις που έκανε το 2019 και την οικονομική άνεση που έχει πλέον. Χρήμα, γρήγορα αμάξια, ναρκωτικά, γυναίκες: τα κύρια συστατικά των videoclips που συγκεντρώνουν εκατομμύρια views στο YouTube, πολλές φορές περισσότερα και από αυτά των Αμερικανών τράπερ. Μια μουσική σκηνή που από το περιθώριο, μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα, κατέληξε σε …φρενίτιδα!

Να σημειωθεί ότι ο Mad Clip, είναι από τους πιο γνωστούς τραγουδιστές του είδους του, ανάμεσα στον Snik, τον Light, αλλά και τον Sin Boy.  Γεννήθηκε στις 5 Μαΐου 1988 στη Νέα Υόρκη και ζει μόνιμα στην Ελλάδα από το 2016. Τα τραγούδια του έχουν απήχηση κυρίως στους νέους, ενώ στο ενεργητικό του διαθέτει και αρκετές συνεργασίες με άλλους καλλιτέχνες, με πιο γνωστή τη συνεργασία του με το Sin Boy και άλλους καλλιτέχνες για το τραγούδι Mama. Ανήκει στην εταιρεία Capital Music.