Τις προβλέψεις της έδωσε η Άση Μπήλιου μιλώντας για το ξεκίνημα του νέου μήνα, του Ιουλίου. Η αστρολόγος μέσ από την εκπομπή στη «Φωλιά των ΚουΚου», μίλησε για την έκλειψη Σελήνης, που πραγματοποιείται το πρωί της 5ης Ιουλίου στον άξονα Καρκίνου – Αιγόκερου. Είναι η τελευταία έκλειψη, που γίνεται στον άξονα Καρκίνου – Αιγόκερου για τα επόμενα αρκετά χρόνια και όσοι έχουν γεννηθεί στο δεύτερο δεκαήμερο των παρορμητικών ζωδίων θα νιώσουν έντονα την επιρροή της. Εντάσεις, ανατροπές και πολλές αλλαγές σε σχέδια και οικονομικούς όρους, είναι μερικά από τα σενάρια της συγκεκριμένης έκλειψης, που φέρνει στην επιφάνεια έντονα συναισθήματα.

Η ίδια είπε ότι το πρώτο μισό του Ιουλίου θα είναι πιο δύσκολο, ενώ το δεύτερο μισό θα είναι πιο χαλαρό. O πλανητικός ουρανός του μήνα δεν αλλάζει εκτός από τον Κρόνο που μπαίνει στον Αιγόκερω σε ανάδρομη πορεία κάτι που θα μας κάνει να αναθεωρήσουμε και να δούμε τη δομή της κοινωνίας με ένα πρίσμα διαφορετικό.

Η Αφροδίτη από τους Διδύμους συνεχίζει ακάθεκτη την πορεία της και μοιράζει υποσχέσεις και δεν τις τηρεί, ξέρει να λέει ωραία λόγια και είναι διασκεδαστική.
Μία Νέα Σελήνη στις 20 Ιουλίου στον Καρκίνο έρχεται να μας κάνει αρκετά αισιόδοξους και να κυνηγάμε τα πάντα με βάση το συναίσθημά μας αλλά και με μία διάκριση στην κοινωνική μας ζωή και άνοδο…
Δείτε στα παρακάτω βίντεο αναλυτικά τις αστρολογικές προβλέψεις για το κάθε ζώδιο από την Άση Μπήλιου.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις