Ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτι Ζυγούλη έχουν επέτειο γάμου. Με ένα γλυκό μήνυμα για το σύζυγο της το μοντέλο δημοσίευσε ένα βίντεο στο λογαριασμό της στο Instagram γράφοντας: «Ας είναι η ζωή μας ένας χορός και τα βήματα τα βρίσκουμε! Χρόνια μας όμορφα και φωτεινά!». Στο βίντεο χορεύουν ξέφρενα Μακαρένα και ενθουσιάζουν τους φανς τους, που τους ευχήθηκαν με εκατοντάδες μηνύματα για τα 3 χρόνια έγγαμου βίου.

Λίγο νωρίτερα ο Σάκης Ρουβάς, ευχήθηκε για τα γενέθλια της Κάτιας Ζυγούλη, αλλά και την επέτειό τους: «Από την πρώτη στιγμή που σε είδα, αισθάνθηκα μια πρωτοφανή έλξη, σα να συγχρονίστηκαν οι ενέργειές μας. Θα ‘μαι δίπλα σου όχι μια, αλλά πολλές ζωές για να περπατάω πλάι σου, να ανακαλύπτω πόσο βαθιά είναι η αγάπη μου για ‘σένα, να σχεδιάζουμε μαζί κάθε επόμενο βήμα μας. Χρόνια πολλά αγάπη μου και χρόνια μας πολλά».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Ας είναι η ζωή μας ένας χορός και τα βήματα τα βρίσκουμε! Χρόνια μας όμορφα και φωτεινά! @sakisrouvas #ourweddinganniversary #itsmybirthday

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Katia Zygouli (@katiazygouli) στις

Το ζευγάρι υπήρξε μαζί 13 ολόκληρα χρόνια πριν αποφασίει τελικά να παντρευτούν στις 3 Ιουλίου του 2017. Ο γάμος έγινε, ανήμερα των γενεθλίων του μοντέλου, στο εκκλησάκι του Αγίου Γεωργίου, στην οικία του Βαρδή και της Μαριάννας Βαρδινογιάννη, που ήταν και οι κουμπάροι. Ο αριθμός των καλεσμένων έφτασε τους 500.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Από την πρώτη στιγμή που σε είδα, αισθάνθηκα μια πρωτοφανή έλξη, σα να συγχρονίστηκαν οι ενέργειές μας. Θα ‘μαι δίπλα σου όχι μια, αλλά πολλές ζωές για να περπατάω πλάι σου, να ανακαλύπτω πόσο βαθιά είναι η αγάπη μου για ‘σένα, να σχεδιάζουμε μαζί κάθε επόμενο βήμα μας. Χρόνια πολλά αγάπη μου και χρόνια μας πολλά! @katiazygouli ❤ . . #happybirthday #happyanniversary #love #miazoimazi

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sakis Rouvas (@sakisrouvas) στις

Παρόντες σε αυτή τη σημαντική στιγμή για το ζευγάρι, οι συγγενείς τους αλλά και φίλοι τους από τους χώρους του τραγουδιού, της μόδας, της τηλεόρασης, άνθρωποι με τους οποίους έχει συνεργαστεί το ζευγάρι και διατηρεί στενές φιλικές σχέσεις.

Μετά την τελετή, ακολούθησε η καθιερωμένη γαμήλια δεξίωση, η οποία ξεκίνησε με δείπνο, όπου το ζευγάρι ζήτησε ευγενικά και με έναν πρωτότυπο τρόπο από τους καλεσμένους να μην ανέβουν φωτογραφίες στα social media. Ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη μπήκαν στο χώρο της δεξίωσης υπό την συνοδεία Κερκυραίων κανταδόρων, οι οποίοι ντυμένοι με παραδοσιακές στολές του νησιού τραγούδησαν για το γάμο.

Συγκινητική στιγμή της βραδιάς ήταν όταν ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη ανέβηκαν στη σκηνή με τα παιδιά τους και χόρεψαν.