Την στιγμή που ο Αμερικανός πρόεδρος ανέβηκε στην σκηνή στη Νότια Ντακότα για να δώσει μια ομιλία στους 7.500 παρευρισκόμενους για την Ημέρα της Ανεξαρτησίας, οι χρήστες του Twitter έκαναν «πάρτι» με το εντυπωσιακό φόρεμα Alexander McQueen της Μελάνια Τραμπ, με αμέτρητους χρήστες να tweetάρουν πως το φόρεμα των 2.458 δολαρίων, έμοιαζε σαν να το είχε ζωγραφίσει ο Ντόναλντ Τραμπ.

«Ο Ντόναλντ Τραμπ άρχισε να ζωγραφίζει το φόρεμα της Μελάνια»

«Ο Ντόναλντ Τραμπ βαρέθηκε και ζωγράφισε με μαρκαδόρο πάνω στο λευκό φόρεμα της Μελάνια μέσα στο Air Force One» έγραψε κάποιος. «Κάποιος να πάρει τον μαρκαδόρο μακριά από τον Ντόναλντ Τραμπ! Τώρα σχεδιάζει στο φόρεμα της Μελάνια» σχολίασε ένας άλλος με έναν ακόμη να προσθέτει: «Η Μελάνια Τραμπ έβαλε ένα απλό άσπρο φόρεμα για την εκδήλωση στην βόρεια Ντακότα και προτού φύγουν ο Ντόναλντ πήρε έναν μαρκαδόρο και ζωγράφισε επάνω του».

Μερικοί χρήστες συνέκριναν το σχέδιο στο φόρεμά της με το περίφημο «Sharpiegate», όταν ο Ντόναλντ Τραμπ φάνηκε να χρησιμοποιεί έναν μεγάλο μαρκαδόρο για να αλλάξει έναν επίσημο χάρτη του τυφώνα Ντόριαν τον Σεπτέμβριο. «Προφανώς ο Τραμπ προσπάθησε να σχεδιάσει ένα μονοπάτι τυφώνα στο φόρεμα της Μελάνια» έγραψε μία γυναίκα με έναν άλλον να προσθέτει: «Πήγε και ζωγράφισε με τον μαρκαδόρο το φόρεμά της τώρα. Νόμιζα ότι του τον είχαν πάρει μετά το περιστατικό με τον τυφώνα».

Μάλιστα, ορισμένοι χρησιμοποίησαν την ευκαιρία για να θυμηθούν άλλα δημοφιλή στυλ της Μελάνια Τραμπ, συμπεριλαμβανομένου του αμφιλεγόμενου τζάκετ με την περίφημη φράση: «Δεν με νοιάζει» που φόρεσε το 2018. Τότε, είχε λάβει έντονη αντίδραση επειδή είχε επιλέξει να το φορέσει σε μία επίσκεψη σε μονάδα εγκατάστασης μεταναστών, την ώρα που ο σύζυγός της δεχόταν σωρεία αρνητικών κριτικών για την πολιτική του στο θέμα αυτό.

Η Μελάνια Τραμπ στο πλευρό του Ντόναλντ Τραμπ στις εκδηλώσεις για την Ημέρα της Ανεξαρτησίας

Η αλήθεια πίσω από το φόρεμα της Μελάνια Τραμπ

Πάντως, παρόλο που ο κόσμος επεσήμανε τα παιδικά σκετσάκια στο φόρεμα Alexander McQueen της Μελάνια Τραμπ, το Paper Magazine αναφέρει ότι το σχέδιό του δημιουργήθηκε μέσω μιας συνεργασίας μεταξύ του διάσημου σχεδιαστή και των μαθητών στο Central Saint Martins στο Λονδίνο.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

@realdonaldtrump & @flotus boarding Air Force One as they travel to view Independence Day fireworks at Mount Rushmore in South Dakota #melaniatrump #donaldtrump #independenceday #4thofjuly

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Melania Trump (@melaniatrump.style) στις

Πολλοί χρήστες του Twitter ισχυρίστηκαν πως ο Ντόναλντ Τραμπ πήρε έναν μαρκαδόρο και ζωγράφισε πάνω στο φόρεμα της συζύγου του Οι μαθητές σχεδίασαν σκίτσα του «χορού ενός κοριτσιού» σε ένα μεγάλο χαρτί κατά την διάρκεια ενός μαθήματος ζωγραφικής με επικεφαλής την εικονογράφο μόδας Julie Verhoeven. Στην συνέχεια, το προσωπικό του Alexander McQueen κέντησε στο χέρι και έραψε τα σκίτσα πάνω σε ένα λινό φόρεμα.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις