Στην εκπομπή «μεσάνυχτα» που προβλήθηκε τη Δευτέρα βρέθηκε καλεσμένος ο Σάββας Πούμπουρας, σε μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη, απέναντι στην Ελεονώρα Μελέτη. Ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1 μίλησε μέσα σε όλα με ειλικρίνεια, για πρώτη φορά, για το πρόβλημα του αλκοολισμού που αντιμετώπισε στο παρελθόν.

Παράλληλα, στα «Μεσάνυχτα» της Δευτέρας, ο Σάββας Πούμπουρας παραδέχθηκε πως η τηλεόραση ήρθε απρόσμενα στη ζωή του και ο ίδιος πέρασε αρκετές στρεσαρισμένες περιόδους στον χώρο αυτόν: «Τα πρώτα χρόνια στην τηλεόραση είχα δεχτεί πολύ κακή κριτική. Γράφανε πώς ένας τυχάρπαστος, ένας μπάρμαν, κάνει τηλεόραση. Κατεβατά. Οι άνθρωποι αυτοί, λοιπόν, κάνουν τη δουλειά τους. Το θέμα είναι εσύ πώς το αντιμετωπίζεις. Για όλα φταις εσύ ο ίδιος και κανένας άλλος».

Ο γνωστός παρουσιαστής εξομολογήθηκε ποια ήταν η πιο δύσκολη περίοδος της ζωής του: «Πριν από πέντε – έξι χρόνια πέρασα μια βαριά κατάθλιψη. Δεν ήξερα τι ήθελα να κάνω. Είχα ανοίξει μαγαζιά τα οποία πήγαιναν καλά αλλά εγώ δεν ένιωθα καλά. Δούλευα πολύ, έβλεπα ελάχιστα την Αρετή, παραλίγο να χωρίσουμε. Ήθελα να είμαι στην τηλεόραση αλλά δεν ήξερα γιατί ήθελα να είμαι. Έμεινα εκτός. Ήταν το 2014-2016. Τότε πέρασα δύσκολα».

Το διάβασμα τον βοήθησε να αλλάξει τον τρόπο σκέψης του και να μάθει να αντιμετωπίζει διαφορετικά τη ζωή, ενώ πλέον παραδέχεται ότι βλέπει πάντα το ποτήρι μισογεμάτο.

Συγκλονιστική ήταν η αναφορά του στο θέμα του αλκοολισμού που αντιμετώπισε και για το οποίο ο γνωστός παρουσιαστής σημείωσε χαρακτηριστικά:«Έπεφτα το βράδυ για ύπνο, είχα ενοχές και τύψεις και το πρωί έλεγα να μην ξυπνήσω. Γιατί ξύπναγα το πρωί σκ@τ@. Υπήρχαν διαστήματα που έλεγα πως «θέλω να πεθάνω ρε. Μπορώ να μην ξυπνήσω το πρωί; Δεν θέλω να ξυπνήσω. Δεν θέλω να ξυπνάω έτσι». Η Αρετή ένα πρωί, όταν τα πρωτοφτιάξαμε, είχε ανοίξει την κατάψυξη και είχε βρει μέσα μπουκάλια με αλκοόλ».

«Έπινα κατά τις 11, 11 μιση το πρωί ένα ποτό παγωμένο για να διώχνω τον πόνο και να ξεχνάω. Για να φύγω από όλο αυτό το άγχος, όλη αυτή τη βαβούρα έπινα ποτό. Έπινα πάρα πολύ γενικότερα. Και βράδυ και, ένα μικρό διάστημα, έπινα το πρωί γιατί δεν ήθελα να σκέφτομαι. Αυτό το πράγμα σου προκαλούν όλες οι ουσίες που παίρνει ο κόσμος. Και το αλκοόλ. Ξεχνάς. Ξεχνάς για να είσαι στην κατάσταση που δεν σκέφτεσαι και να είσαι ήρεμος» πρόσθεσε, με ειλικρίνεια, ο Σάββας Πούμπουρας.

«Πριν την Αρετή ήταν, εντάξει, χειρότερο το πρόβλημα. Γενικά πίναμε πολύ και το βράδυ που δουλεύαμε. Πίναμε πάρα πολύ και ήταν κακό αυτό» συμπλήρωσε. «Δεν μου λείπει αυτή η ζωή πλέον. Δεν πίνω τώρα, ίσως ένα ποτό όλο τον μήνα ή δύο» τόνισε, επίσης.

Τέλος, μιλώντας για τον ερχομό της κόρης του εξομολογήθηκε: «Όταν είδα πρώτη φορά την κόρη μου δάκρυσα. Όταν την είδα δεν σκεφτόμουν τίποτα. Ένιωσα όπως όταν βλέπεις ένα ηλιοβασίλεμα».

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις