Συνεχίζεται το κύμα συμπαράστασης από ανθρώπους εντός και εκτός showbiz για την Ιωάννα Τούνη μετά το video στο οποίο μιλάει ανοιχτά για το ροζ βίντεο που κυκλοφόρησε. Η Έλενα Ακρίτα με ανάρτησή της στο facebook εξέφρασε την συμπαράστασή της και έγραψε χαρακτηριστικά:
Με την θαρραλέα Ιωάννα Τούνη. Που με αφορμή ένα ροζ βίντεο που κυκλοφόρησε, έκανε μια γενναία, ανθρώπινη και συγκινητική εξομολόγηση. #ΜεΤηνΙωάννα και με τα θύματα. Εννοείται.

Με αναρτήσεις τους , η Ελένη Φουρέιρα, η Μαίρη Συνατσάκη, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και η Κέισι Μίζιου ήταν μερικές μόνο από τις διάσημες γυναίκες που στάθηκαν στο πλευρό της Ιωάννας Τούνη και τη συνεχάρηκαν για το θάρρος και τη δύναμη να μιλήσει τόσο ανοιχτά για το συγκεκριμένο θέμα, σε μια προσπάθεια να προστατέψει την τιμή της και να εκφράσει τα όσα νιώθει.

Η Τούνη για το ροζ βίντεο

H Ιωάννα Τούνη πήρε την πρωτοβουλία να μιλήσει για ένα περιστατικό που της έχει κοστίσει πολύ και την έχει επηρεάσει αρκετά ψυχολογικά. Μεταξύ άλλων λοιπόν, η πρώην παίκτρια του My Style Rocks μίλησε για τη σχέση της που τελείωσε άδοξα μετά την κυκλοφορία του σχετικού βίντεο.

«Είχα μία πολύ όμορφη και υγιή σχέση και συγκατοικούσα και όλα πήγαιναν πολύ όμορφα. Ξαφνικά, κάποιος –δεν ξέρω ποιος- αποφάσισε να δημοσιεύσει υλικό από εκείνο το βράδυ. Υλικό που δεν γνώριζα πως υπήρχε, μέχρι τη μέρα που το είδα. Δεν μπορείτε να καταλάβετε πόσο σοκαρίστηκα όταν ξύπνησα μετά από τρία χρόνια και είδα κάτι τέτοιο» ανέφερε η ίδια.

«Αφού μου είχαν στείλει πάνω από 30 μηνύματα, θορυβήθηκα και είπα πως ο επόμενος που πρέπει να μιλήσω είναι το αγόρι μου. Είμαι ένας άνθρωπος πολύ ανοιχτός και ειλικρινής και το αγόρι μου ήξερε τα πάντα για όλο το σκηνικό, για το τι συνέβη, για τις εφημερίδες, τα εξώφυλλα, τα άρθρα. Αλλά είναι άλλο να το ξέρεις και άλλο να το βλέπεις. Το βιντεάκι αυτό μου κόστισε μία πολύ όμορφη σχέση. Ένιωθα αδικία. Είναι πολύ άσχημο να πληρώνεις ξανά και ξανά για ένα λάθος που έχει συμβεί στο παρελθόν», εξομολογήθηκε ακόμα η Ιωάννα Τούνη.

Δείτε όλα όσα είπε μετά το 4 λεπτό στο ακόλουθο βίντεο: