Στην εκπομπή «Σημείο Συνάντησης» της ΕΡΤ φιλοξενήθηκε  το βράδυ της Δευτέρας, η ηθοποιός Ταμίλα Κουλιέβα η οποία συνομίλησε με τον ηθοποιό και σεναριογράφο Γρηγόρη Βαλτινό, και σε μια εκ βαθέων εξομολόγηση η ηθοποιός μίλησε για  άγνωστες στιγμές της προσωπικής της ζωής ενώ  αποκάλυψε τη σχέση της με την οικογένεια της, και συγκεκριμένα της μητέρας της εξηγώντας  ότι άργησε να έρθει η στιγμή να της πει το πρώτο «μπράβο» για όσα είχε καταφέρει μέσα από το θέατρο και μόνο από μία τυχαία συγκυρία συνειδητοποίησε πόσο επιτυχημένη ήταν στην Ελλάδα η κόρη της: «Όλα αυτά τα χρόνια που η μητέρα μου δεν με είχε δει στο θέατρο σαν να προσπαθούσα να της αποδείξω ότι τα κατάφερα. Γιατί δεν είχα ακούσει ποτέ ένα «μπράβο» από τους γονείς.

Γενικά ήταν νοοτροπία και στα χρόνια των σπουδών, πολύ σκληρή εκπαίδευση. Πείστηκε ότι πραγματικά έγινε κάτι με εμένα εδώ όταν πήγε να πάρει βίζα στην πρεσβεία και συνάντησε ένα κοριτσάκι κι άρχισε να της μιλάει για εμένα και έφυγε κλαίγοντας. Τότε πείστηκε και μου είπε «μπράβο παιδί μου»».

Σε κάποιο σημείο της συζήτησής τους, ο Γρηγόρης Βαλτινός ρώτησε την επιτυχημένη ηθοποιό για το πώς ο έρωτας την έφερε στην Ελλάδα και ποια ήταν τα συναισθήματά της τα πρώτα χρόνια εδώ.

«Γνωριστήκαμε στο πανεπιστήμιο στη Μόσχα, ήμασταν φοιτητές οπότε μαζί μεγαλώσαμε, μοιραστήκαμε τις τότε ιδέες και ανάγκες να αλλάξουμε τον κόσμο, ερωτευθήκαμε και ήρθαμε στην Ελλάδα και έχουμε έναν γιο τον Στέφανο που είναι 29 ετών».

«To ‘’εγώ’’ μου έφυγε από μένα και μετατέθηκε στον Στέφανο», είπε αναφερόμενη στον γιο της. Είναι η πιο σημαντική μέρα της ζωής μου, συμπλήρωσε για τη γέννησή του.
«Εγώ νομίζω ότι ηθοποιοί γίνονται οι άνθρωποι χαμηλών τόνων, ντροπαλοί, σεμνοί, αγοραφοβικοί και δεν έχουν την τόλμη και πυγμή να εκδηλωθούν. Και νομίζω ότι οι περισσότεροι είναι αυτοί», είπε η ηθοποιός σχετικά με το επάγγελμά της.